• BIST 10158.63
  • Altın 2470.889
  • Dolar 32.1326
  • Euro 34.9943
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

İBB başkanından liderine gönderme!

İBB başkanından liderine gönderme!
İBB Başkanı İmamoğlu, CHP Genel Başkanının adaylığı sorusuna yarım ağızla 'Günün sonunda kararı 6'lı masa verir.' diyerek kendisi için kapıları açık bıraktı. İmamoğlu, 'Bu saatten sonra bu seçimi iktidar kazanamaz, muhalefet kaybeder." dedi.

6'lı masada adaylık konusu arap saçına dönerken adı geçen isimler arasındaki gerilimler de her geçen gün artmaya devam ediyor. Kılıçdaroğlu'nun 'adaylık' için ön planda olduğu dönemde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in vetosu İmamoğlu'nun elini güçlendirdi. Ekrem İmamoğlu ise adaylık konusunda çelişkili ve imalı açıklamalarına bir yenisini daha ekledi.

KENDİNİ ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ

Kılıçdaroğlu'nun adaylığı konusunda sözde destek açıklamasında bulunan İmamoğlu, aba altından sopa gösterircesine karar merciinin 6'lı masa olduğunu belirtti.

İmamoğlu, "Ortak adayla çıkılması gerekiyor. Yerel yönetimler konusunda muazzam bir başarı var. 6'lı masaya da bununla birlikte inanç da daha arttı." diyerek başarıszlıkla devam eden belediye başkanlığını överek kendini ön plana çıkarmaya çalıştı.

KILIÇDAROĞLU'NA 'AMA'LI GÖNDERME

Ekrem İmamoğlu, "CHP'nin adayı Kılıçdaroğlu'dur. Bu doğal bir süreçtir. Ama günün sonunda karar verecek olan 6'lı masadır. Bunun altını çizmek gerekiyor karar 6'lı masanındır. Bunu genel başkanımız da dile getiriyor. 6'lı masanın fikrini alıp onlarla birlikte proje yürütecek bir aday olması gerekiyor. " dedi.

"İKTİDAR KA-ZA-NA-MAZ! MUHALEFET KAYBEDER"

Seçimleri bu saatten sonra iktidarın kazanamayacağını, kaybederse muhalefetin kendisinin kaybedeceğini söyleyen İmamoğlu, bu konuşmasıyla da muhalefete 'kazanacak aday' söylemi üzerinden üstü kapalı mesajı gönderdi. KAYNAK:HABER7

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113