• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Huzuru bozanın huzurunu bozarız

Huzuru bozanın  huzurunu bozarız
Pendik Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen huzur toplantısında konuşan Emniyet Müdürü Özcan Yalçın, Pendik polisinin 24 saat halkın huzuru ve güveni için çalıştığını, toplumdaki kötülere göz açtırmadıklarını söyledi. Yalçın, vatandaşların her tür

Mehmet Akif Ersoy Sanat Evi’nde düzenlenen toplantıya, ilçe emniyet müdürü Özcan Yalçın, Pendik Müftüsü Ziya Ersin, ilçe milli eğitim müdürü Bahattin Gök ve belediye başkan yardımcısı Selahattin Turan başta olmak üzere sivil toplum kuruluşları başkan ve temsilcileri, mahalle muhtarları, eğitimciler, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

PENDİK EMNİYETİ, ÇALIŞMALARINI ANLATTI
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Emniyet Müdürü Özcan Yalçın, ilçe emniyet müdürülüğünün çalışmaları ve Pendik’teki asayiş olaylarıyla ilgili olarak slayt gösterimi eşliğinde yaptığı bilgilendirme sunumuyla başlayan huzur toplantısı, katılımcıların söz alarak soru, öneri ve görüşlerini ilettikleri soru cevap bölümüyle devam etti.

 

SORULAR CEVAPLANDIRILDI, ÖNERİ VE GÖRÜŞLER ALINDI
Toplantıda muhtarlardan esnaf odaları ve meslek kuruluşlarına, eğitimcilerden basın mensuplarına kadar çok sayıda katılımcı, Pendik’te yapılması gereken çalışmalarla ilgili görüş ve önerilerini dile getirerek çeşitli sorular da yönelttiler. Emniyet müdürü Özcan YALÇIN ve başkan yardımcısı Selahattin Turan ise, hem soruları yanıtladılar, hem de yapılabilecek çalışmaları anlattılar.

PENDİK’İN HUZURU İÇİN GEREKEN YAPILACAK
Toplantı sonunda emniyet müdürü Özcan, “Pendik emniyeti, Pendik’in huzuru için, 7 gün, 24 saat, mesai mefrumuna bağlı kalmadan, her türlü özveride bulunarak çalışmalara devam edecek ve Pendik’in gerçekten huzurlu ve güvenli bir kent olmasını sağlayacaktır.” derken, belediye başkan yardımcısı Turan ise, “Burada konuşulanlar ve alınan notlar burada kalmayacak. İlçe belediyesi ve ilçe emniyeti gerekli işbirliğiyle dile getirilen veya getirilmeyen tüm aksaklıkları giderecektir. Pendik’te tüm kuruluşlar el ele vererek elinden geleni yaparsa, ancak o zaman sorunlar sona erer ve huzurlu bir ilçe oluruz. Pendik Belediyesi olarak biz üzerimize düşen ne varsa yapıyoruz ve yapmaya da hazırız. Günün her saatinde kapım herkese açık. İsteyen, istediği saatte gelerek tüm sorunlarını iletebilir.” şeklinde konuştu.

Huzur toplantısı, istenen faydanın sağlanması için daha sık aralıklarla tekrarlanması, alınan notlar doğrultusunda gerekli çalışmaların yapılması ve bir sonraki toplantıda yapılan çalışmaların tekrar gözden geçirilmesi temennileri ve kokteyle sonlandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113