• BIST 8908.47
  • Altın 3006.917
  • Dolar 34.2797
  • Euro 37.1426
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

Huzur Anaokulu?nun minikleri büyükleri, büyüledi

Huzur Anaokulu?nun minikleri büyükleri, büyüledi
Özel Soğanlık Huzur Ana Okulu öğrencilerinin sene boyunca hazırladığı sanatsal çalışmalar, okul bünyesindeki sınıflarda görücüye çıktı.


EL BECERİLERİ GÖRÜLMEYE DEĞERDİ
Küçük parmakların oluşturduğu eserlerin arasında ebru, yırtma yapıştırma, kolaj, üç boyutlu maketler bulunuyor. Küçük yüreklerin bu anlamlı gününde onların heyecanını paylaşan velilerin yanı sıra mahalle sakinleri ile ünümüzdeki genel seçim çalışmaları yürüten siyasi parti temsilcileri ve milletvekili adayları da sergiye katıldı. 
ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİM
Anaokulu kurucusu Sibel Çeker burada yaptığı konuşmada “Huzur Ana Okulunun düzenlediği bu sergi çocuklarımızın gelecekte daha iyi işler yapacağının umudunu bizlerde oluşturdu. Tabi bunların oluşmasında başta çok değerli öğretmenlerimiz Yeşim Kaya, Emine Çoşar Zeynep Yazıcı ve Deniz Ilgaz’ın müthiş çabalarını gördük. Bu, çocuklarımızla, velilerimizle, okul idaresinin ve öğretmenlerimizin bir araya gelip kaynaştıklarında ne kadar güzel şeyler yapacağına bir kez daha şahit olduk. 
VELİLERİN BEĞENİSİNİ KAZANDI
Çeker çocuklarımızın yaptığı çalışmaları gezen ebeveyinler tarafından hayli beğeni toplaması bizlerin geleceğe daha umutla bakmamızı sağlıyor. Emeği geçen herkese başta çocuklarımızı, onların velilerini ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum, sevgi ve saygılar sunuyorum.” şeklinde konuştu. Huzur Ana Okulu olara geleneksel sergilerimize devam ediyoruz, iyi bir ekip çalışması sergiliyoruz. Sergimiz çocuklarımızın bir yıl süresince okulda yaptıkları çalışmaları kapsamaktadır. Resim, artık malzemelerle oluşturulan projeler ve üç boyutlu çalışmalardan meydana gelen eserlerimiz velilerimizin desteği sayesinde sesini halkımıza ulaştırıyor. Faaliyetlerimiz ilerleyen günlerde hız kesmeden devam edecektir. Tüm öğrencilerimize, bize destek veren velilerimize ve sergiyi ziyaret eden bütün halkımıza teşekkür ederiz.” şeklinde sözlerini tamamladı.
Özel Soğanlık Anaokulu Kurucusu Sibel ÇEKER, öğretmenler Yeşim KAYA, Emine COŞAR, Zeynep YAZICI ve Deniz ILGAZ yıl boyunca çocuklara vermiş olduğu eğitimlerin sergilendiği, serginin mutluluğunu birlikte yaşıdılar.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113