• BIST 8908.47
  • Altın 3006.917
  • Dolar 34.2797
  • Euro 37.1426
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

Hürriyet?te, mülkiyet sorunu çözüldü, vatandaş tapusuna kavuşuyor

Hürriyet?te, mülkiyet sorunu çözüldü, vatandaş tapusuna kavuşuyor
Kartal Hürriyet Mahallesi?nde, kangrene dönüşen mülkiyet sorunuyla ilgili çalışmalar, meyvesini vermeye başladı. Kadir Topbaş?ın, sözünü tutmasıyla başlatılan ve ivedilikle tamamlanan çalışmayla, işgalci durumundaki yaklaşık bin civarındaki konut sahibi


TOPBAŞ, SÖZÜNÜ TUTTU
Haziran ayında, Hürriyet Mahallesi’nde yapılan toplantıda, mahalle sakinlerine, mülkiyet sorununu mutlaka ve en kısa sürede çözecekleri konusunda büyükşehir belediye başkanı Kadir Topbaş, söz vermiş ve bu konudaki çalışmaları başlatmıştı. TOPBAŞ’ın, sözünü tutmasıyla, çalışmalar ivedilikle tamamlandı ve mülkiyet sorunu olup da başvuruda bulunan vatandaşlar, ihale usulü ile yerlerini satın alarak, tapularına kavuşuyorlar.
KARTAL AK PARTİ VE BÜYÜKŞEHİR İŞBİRLİĞİYLE
Mahallede yaşanan bu sorunun, bir an evvel çözüme kavuşması için büyük bir uğraş veren Kartal AK Parti İlçe Yönetimi, vatandaşlarla, sık sık bir araya gelerek, hem vatandaşları bilgilendirme noktasında, hem de konunun büyükşehirde neticelenmesi noktasında, yoğun bir çaba sarf ediyor. Konuyla ilgili olarak bilgi veren AK Parti Kartal İlçe Başkanı Av. Temurhan Yıldız, büyükşehir belediyesi ile işbirliğiyle yürütülen çalışmaların, meyvesini vermeye başladığını kaydederek, ilçedeki vatandaşların, her türlü sorunlarını çözmeye ve sıkıntılarını gidermeye azami çaba gösterdiklerini söyledi.
VATANDAŞLARIMIZIN SORUNUNU ÇÖZMEK ASLİ GÖREVİMİZ
İlçe başkanı Yıldız, “Hürriyet Mahallesi’ndeki mülkiyet sorununun çözümüyle ilgili olumlu karar, büyükşehirden çıktı ve başvuruda bulunan vatandaşlarımız, ihale usulü ile metrekaresi 170 liradan mülklerini satın alarak, tapularına kavuşmaya başladılar. Bu, bölge halkımız için oldukça sevindirici bir haber. Bunu sırasıyla, diğer mahallelerimiz takip edecek. Konuyla ilgili yeterli bilgisi olmayan vatandaşlarımızla sık sık bir araya gelerek, hem bilgilendirmeye, hem de büyükşehire yönlendirerek, başvuruda bulunmalarına yardımcı oluyoruz. Gerek bu konuda, gerekse diğer konularda, sorunu olan, bilgi veya yardım almak isteyen vatandaşlarımız, istedikleri zaman, bizimle veya büyükşehirdeki yetkililerle temas kurabilirler. Vatandaşlarımızın her türlü sıkıntısını çözüme kavuşturmak, bizim başlıca görevimiz.” ifadesinde bulundu.
Geçtiğimiz hafta, yine mülkiyet sorunu konusunda, yaklaşık 30 kişilik bir grup vatandaşla bir araya gelen ilçe başkanı Temurhan Yıldız, beraberindeki konunun uzmanı büyükşehir belediye meclis üyesi Filiz İştegör ile birlikte vatandaşları bilgilendirdi.
Toplantıda mahalle başkanı Muhittin Kahveci de hazır bulundu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113