• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

HÜRRİYETÇİ EĞİTİM SEN’DEN İSTANBUL ÇIKARTMASI

HÜRRİYETÇİ EĞİTİM SEN’DEN İSTANBUL ÇIKARTMASI
Geçtiğimiz pazar günü Hürriyetçi Eğitim – Sen Tuzla Temsilciliğinin düzenlediği tanışma kahvaltısı Genel Başkan Levent Kuruoğlu, Genel Sekreter Ali İhsan HASANPAŞAOĞLU ve üyelerinin katılımı ile gerçekleşti.

Anadolu Yakası ilçeleri Hürriyetçi Eğitim Sen temsilcilerinin de katıldığı toplantıya 200’e yakın öğretmen katıldı. Programın açılışında konuşan Osman Gökhan ÇAM “Bu senenin başında birinci, ikinci üye derken bugün üye sayımız 3 basamaklı sayılara ulaşmış durumda. Bu başarıda en büyük desteği veren siz kıymetli meslektaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.

 

Hürriyetçi Eğitim Sen İlçe Temsilcisi Gökhan GÜNDÜZ “Değerli vakitlerini ayırarak bugün Tuzla’da bizi yalnız bırakmayan ve aile toplantımıza katılan Sayın Genel Başkanımız Levent KURUOĞLU’na ve Genel Sekreterimiz Sayın Ali İhsan HASANPAŞAOĞLU’na ve kıymetli ilçe başkanlarıma teşekkür ediyorum. Kıymetli meslektaşlarım Hürriyetçi Eğitim Sen Mayıs 2022 mutabakat sayılarından beri %300 lük üye sayısı artışı ile tüm Türkiye’de olduğu gibi Tuzla’da da en hızlı ve en çok büyüyen sendika olmuştur. Bize inanan, güvenen ve hür iradeleri ile sendikamıza üye olarak bize destek olup ailemize katılan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” Dedi.

icin-987.jpg

Hürriyetçi Eğitim Sen Genel Sekreter Ali İhsan HASANPAŞAOĞLU ise konuşmasında ise sendikacılığı siyasetin baskısından kurtardıklarını ifade ederek öğretmenlerin hür iradeleri ile destek verdikleri Hürriyetçi Eğitim Sen’in sendika alanına bambaşka farklı bir mücadele yöntemi ve metodu getirdiğini, söyledi.

icinii-002.jpg

Hürriyetçi Eğitim Sen Genel Başkanı Levent KURUOĞLU ise konuşmasında İstanbul’un müstesna ilçelerinden biri olan Tuzla’da meslektaşları ile birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek şunları söyledi: “Sevgili arkadaşlar 2021 Aralık ayında kuruluşu tamamlanan ve ocak 2022’de üye almaya başladığımız sendikamızda bugünlerde 16 bin üye sayısına ulaşıyoruz. Çok yakında 20 binler, 30 binler, 50 binler bizi bekliyor. Öğretmenlerimizden ve hatta bürokrasinin çeşitli alanlarından sendikamıza büyük bir teveccüh, ilgi ve alaka var. Her geçen daha çok büyüyoruz. Büyürken de ayaklarımızı sağlam zeminlerde güçlü basıyoruz. Öğretmenlerimizin bize olan destekleri, çok yakın zamanda bizi yetkiye taşıyacak en büyük gücümüz.  Artık Hürriyetçi Eğitim Sen var. Mücadelemiz Başöğretmen Atatürk’ün fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştirmektir. Bu güzel toplantıyı organize eden Tuzla temsilciliğimize ve bugün buraya gelen çok değerli Tuzla’da görev yapan öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum.

icin-3-120.jpg

Konuşmalarının ardından Genel Başkan KURUOĞLU, toplantıda üye olan öğretmenlerin formlarını imzaladı. Çekilen hatıra fotoğraflarının ardından toplantı sona erdi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113