• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 17 °C

HÜKÜMET, KAYA'NIN NİKAHINDAYDI

HÜKÜMET, KAYA'NIN NİKAHINDAYDI
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanlık Başmüşaviri ve Eski Pendik Belediye Başkanı Erol Kaya'nın oğlu Selim Kaya'nın nikâh şahitliğini yaptı. Erdoğan, nikah töreninde mutlu çifte en az 3 çocuk yapması tavsiyesinde bulund


KABİNE ŞAHİT OLDU
Erol Kaya'nın oğlu Yavuz Selim Kaya ile Yüsra Kök'ün nikâh töreni Pendik'teki Yunus Emre Kültür Merkezi'nde yapıldı. Siyaset dünyasından birçok ismin katıldığı nikâh törenine; Başbakan Erdoğan, İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, Bayındırlık ve İskân Bakanı Faruk Nafiz Özak, Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, Ak Parti Genel Başkan yardımcısı Hüseyin tanrıverdi, İstanbul Valisi Muammer Güler, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin ÇapkIn katıldı.
Törende, Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından nikâha geçildi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'In kıydığı nikahla Yavuz Selim Kaya, kuyumcu Remzi Kök'ün kIzI Yüsra Kök ile hayatInI birleştirirken Başbakan Erdoğan, Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, İçişleri BakanI Beşir Atalay, Sanayi ve Ticaret BakanI Nihat Ergün ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi şahitlik yaptı.

MUTLU ÇİFTTEN 3'TEN FAZLA ÇOCUK YAPMASINI İSTEDİ
Evlilik cüzdanını gelin Yüsra Kök'e teslim eden Erdoğan, genç çiftten 3'ten fazla çocuk yapmasını isteyip, Allah'tan mutlu bir evlilik diledi.

Bu arada, Erdoğan'ın Yunus Emre Kültür Merkezine girdiği sırada solunu tıklım tıklım dolduran kalabalık tarafından dakikalarca yakta alkışlandı salondan ve çıktığı esnada vatandaşlar Başbakan'a sevgi gösterisinde bulundu. Vatandaşların sevgi seline el sallayarak karşıık veren Erdoğan, çocuklara oyuncak dağıttı.


  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113