• BIST 8838.6
  • Altın 3022.58
  • Dolar 34.2261
  • Euro 37.0062
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 7 °C

Hergün bayram olsa!

Hergün bayram olsa!
Mübarek Kurban Bayramı?nı, milletçe idrak ettik. Dargınlıklar unutuldu, saygı, sevgi ve manevi haz doruğa çıktı. Belediyeler, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarında üç gün boyunca bayram coşkusu yaşandı. Mübarek Kurban Bayramı?nı, milletçe idrak e

Dargınlıklar unutuldu, saygı, sevgi ve manevi haz doruğa çıktı. Belediyeler, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarında üç gün boyunca bayram coşkusu yaşandı.

Bayram, siyasi partilerin ilçe başkanlıklarında dolu dolu yaşandı
Bayram coşkusu, tüm ülke genelinde olduğu gibi bölgemizdeki siyasi partilerin ilçe başkanlıkları tarafından tertiplenen bayramlaşma programlarıyla zirveye çıktı. Partililerin ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği bayramlaşma programlarında, siyasi partilerin ilçe merkezleri, tabir yerindeyse doldu doldu boşaldı.

İNCE İNCE MESAJLAR VERİLDİ
 Büyük bir neşe içinde geçen siyasi parti mensuplarının partilileriyle bayramlaşmalarında her zaman olduğu gibi yine ülke gündemiyle ilgili çeşitli mesajların verilmesinin ihmal edilmemesi dikkat çekti.

İLÇE BAŞKANLARI; BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU YAPTI
 Bayramın ikinci ile üçüncü günü tertiplenen ve siyasi partilerin ilçe başkan ve yöneticilerinin ekseriyetle iştirak ettiği bayramlaşma törenlerinde yetkililer, partililerinin ve vatandaşların bayramlarını tebrik ederek bayramın, ülkemizin birlik, beraberlik ve kardeşliğine vesile olması dileğinde bulundular.

TUZLA
Tuzla Belediyesi’ndeki Bayramlaşma Töreni’nde, belediye başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av. Mustafa Ataş, Tuzla Belediyesi eski başkanı Mehmet Demirci, bayram tebriklerini birlikte kabul etti.

PENDİK
Başbakanlık Başmüşaviri Erol Kaya, Belediye Başkanı Dr. Salih Kenan Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Turgay Kılıç ve PESİAD Başkanı Ahmet Cin, vatandaşla ve partililerle bayram coşkusunu yaşadı.

DEMOKRAT PARTİ
Demokrat Parti Pendik İlçe Merkezi’ndeki bayramlaşmaya da ilgi yoğun oldu. İlçe Başkanı Eyübü Ensar Çınal, Teşkilat Başkanı Gökhan Duysak ve yönetim kurulu üyeleri, vatandaşların ve partililerin bayramını kutladı.

CUMHURİYET HALK PARTİSİ
Cumhuriyet Halk Partisi Pendik İlçe Başkanlığı’ndaki bayramlaşmada, ilçe yönetimi ve belediye meclis üyeleri tam kadro hazırdı. Bayramın ikinci günü, çok sayıda partili ilçe merkezine gelerek bayramlaştı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113