• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Hastanecilikte devrim yaptık

Hastanecilikte devrim yaptık
Özel Remedy Hospital Hastanesi Kurucusu Mehmet Toprak, Butik Hastanecilik kavramının, ilk defa Pendik?te, kendileri tarafından uygulamaya konduğunu belirtti.


Hastene kavramına yeni bir anlayış getirdiklerini belirten Başhekim Dr. Mehmet Toprak, Pendik’te Özkan Hastanesi olarak bilinen ve insanlar tarafından iyi hatıralarla anılmayan bir hastaneyi devralarak ve büyük bir riske girdiklerinin altını çizerek, buna rağmen, bu dezavantajı, kısa sürede avantaja çevirdiklerini söyledi
 5 YILDIZLI OTEL GİBİ
Özel Pendik Remedy Hospital Hastanesi, çok kısa sürede istisnalar hariç, hemen hemen tüm persoleni yeniledi. Ayrıca, ameliyathanelerden polikliniklere ve tıbbi cihazlara kadar fiziki mekan da baştan sona yenilendi. Özellikle hastane girişi, mükemmel bir şekilde dizayn edilerek, 5 yıldızlı otellerin lobisi görünümüne kavuşturuldu.
Hastaneye gelenlere lobide, kolanya ve çeşitli içecekler ikram ediliyor. Adeta modern bir pastaneyi andıran hastane girişinde, hastalar güleryüzle karşılanarak, çay, kahve ve bisküvi gibi ikramların ardından ilgili birime yönlendiriliyor.
% 100 hasta memnuniyetini hedef alan hizmet anlayışı ve fiyat politikasındaki şeffaflık, kısa sürede büyük bir güvene dönüştü.
HATAYA YER YOK
Hastane Başhekimi Dr. Mehmet Toprak, uzun yıllar devlet ve özel sektörde çalışmış tecrübeli bir hekim.
“İnsanları tedavi etmekle mükellefiz.” diyen Toprak, “Hastalarımıza bekledikleri ilgi ve alakayı göstermeliyiz. Bu ilgi, hastane girişinde kaşılamadan başlar, tedavi sonuçlanana kadar sürer. Bu süre zarfında, bir personelimizin, en küçük bir hatası, hastanenin tamamına mal olacağı için titizlikle takip etmekteyiz.” ifadesinde bulunuyor.
 Toprak, Pendik’te bulunan diğer hastanelerle rekabet halinde değil, ahenk içinde çalışmayı daha uygun gördüklerini, bunun da insanların ve sağlık kuruluşlarının faydasına olacağını ifade ediyor.
PENDİK’TE İLKLER, REMEDY’DE
Remedy Hospital’da, sağlık sektörüne Pendik’te önemli yenilikler kazandırılmış. Bölgede hiç olmayan Endokrinoloji (Hormon) branşı hizmete sunulmuş. Özel ağrı polikliniği, saç ekim polikliniği, estetik cerrah, lazer epilasyon, bu yeniliklerden bazıları.
Tüm branşlarda hizmet veren sağlık kuruluşu, SSK, Bağ-Kur, özel sigorta ve yurtdışı sağlık şirketleri dahil, tüm sigorta şirketleriyle anlaşmalı olarak faaliyet gösteriyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113