• BIST 8908.47
  • Altın 3006.917
  • Dolar 34.2797
  • Euro 37.1426
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

Haseki Eğitim Merkezi 23. Dönem Mezunlarını Verdi

Haseki Eğitim Merkezi 23. Dönem Mezunlarını Verdi
Pendik-Haseki Eğitim Merkezi?nin ihtisas mezunu kursiyerlerinin 23. dönem icazet merasimi, Pendik Yunus Emre Kültür Merkezi?nde, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez?in de katıldığı bir törenle gerçekleştirildi.


İCAZET MERASİMİNE YOĞUN İLGİ
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’in yanı sıra, İstanbul Vali Yardımcısı Mustafa Güran, Diyanet İşleri Din Eğitimi Genel Müdürü Prof. Dr. Ali Erbay, İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Mustafa Çağrıcı, Pendik Kaymakamı Cafer Odabaş, Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, Pendik Haseki Eğitim Merkezi Müdürü Nurettin Muhtar Acar, eğitim merkezinin öğrentim görevlileri, kursiyerler ve aileleri ile çok sayıda vatandaş ve davetilerin katılımıyla gerçekleşen program, Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma yarışmasında dünya ikinicisi olan Haseki Eğitim Merkezi Kursiyeri Adem Bilir’in, Kur’an Tilaveti ile başladı.
23. DÖNEM BİRİNCİSİ AZİZ ÇINAR OLDU
Sunuculuğunu 23. dönem birincisi Aziz Çınar’ın yaptığı mezuniyet töreninde gerçekleşen İcazet Merasimi, duygulu anların da yaşamasına sahne oldu. 3’ü bayan olmak üzere, 12’si Türk cumhuriyetlerinden, toplam 48 müftü adayının icazet merasimi töreni, Yunus Emre Kültür Merkezi’nde, büyük bir gururla ve coşkuyla yapıldı.
HASEKİ EĞİTİM MERKEZİ MEDAR-I İFTARIMIZ
Haseki Eğitim Merkezi Müdürü Nurettin Muhtar Acar’ın kısa selamlama konuşmasının ardından, İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Mustafa Çağrıcı, Vali Yardımcısı Mustafa Güran, Din Eğitimi Hizmetleri Genel müdürü Prof. Dr. Ali Erbay ve Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr Mehmet Görmez de birer konuşma yaparak, Haseki Eğitim Merkezi’nde verilen üst düzey eğitimin önemi vurgulandı. Konuşmacılar tarafından yapılan konuşmalarda, Haseki Eğitim Merkezi’nde verilen eğitimlerden övgü ile bahsedilirken, mezun olan müftü adaylarının aldıkları eğitimle, yürütücekleri görevleri, layıkıyla yerine getireceklerinden şüphelerinin olmadığı da özellikle belirtildi.
Haseki Eğitim Merkezi’nin 23. dönem eğitimlerini, Aziz Çınar birinci, Hüseyin Arı ikinci, Abdüssamet Söyler ise üçüncü olarak tamamladı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113