• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

Güzelsoy; Ülkenin MHP'ye ihtiyacı var

Güzelsoy; Ülkenin MHP'ye ihtiyacı var
Av.Zeycan Güzelsoy, MHP Tuzla Belediye Başkan Aday Adaylığına resmi başvuruda bulundu.

Av.,Zeycan Güzelsoy, geçtiğimiz 04 Eylül Çarşamba günü MHP Tuzla İlçe merkezinde ilçe başkan ve yöneticilerinin de hazır bulunduğu bir programda kendisini aday adayı yapan evrakları ilçe başkanı Hamit Şihanoğlu’na teslim etti.

TARİHİ BİR GÜN

Aday adayı müracatı sırasında bir konuşma yapan ilçe başkanı Hamit Şahinoğlu, "MHP Tuzla İlçesi olarak bugün bizim için tarihi ve önemli bir gün MHP Tuzla tarihinde bir ilki gerçekleştirerek bayan belediye başkan aday adayı müracaatı gerçekleşmiştir." dedi.

Şahinoğlu, MHP’nin Tuzla’da önümüzdeki yerel seçimlerde önemli işler başaracağını, 2014 yerel seçimlerine hayli önem verdiklerini bunun için şimdiden çalışmaya başladıklarını kaydetti. MHP’nin sadece bir ilçede seçim almak yada bir seçimde başarılı olmaktan daha çok, yanlış siyasetin ülke genelindeki olumsuzluklarını bertaraf etmeye yönelik bir çalışmayı da yürütmeyi amaçladığını söyledi.

MHP Tuzla Belediye Başkan Aday Adayı Av.Zeycan Güzelsoy, MHP’nin kamuoyunda kadınlarla ilgili yanlış algıyı yıkmak için gayret gösterdiğini belirterek, 2009 seçimlerinde Pendik'ten belediye başkan aday adayı ve arkasından MHP İstanbul Milletvekili adayı olduğunu partisinin kadınlara büyük değer verdiğini her fırsatta gözlemlediğini belirtti.

Av.Güzelsoy, konuşmasına şöyle devam etti; "Tüm siyasiler, ülkedeki sivil toplum örgütleri ve basın mensupları kadınlara mutlak destek olmalılar. Destek derken bir ayrımcılık yapılsın istemiyorum. Herkes hak ettiği yerde ve alanda bulunsun, aksi halde ben kadınım önceliğim olsun manasında değil bu söylediklerim."

MHP'YE HER ZAMANKİNDEN ÇOK İHTİYAÇ VAR

Zeycan Güzelsoy, ülkemizin çok kritik bir dönemden geçtiğine dikkat çekerek, "Bu günler MHP’ye daha çok ihtiyaç duyulan günlerdir, MHP’ye herkesin destek olması şart. Niçin diyeceksiniz? MHP bu ülkenin sigortasıdır. Geleceğimiz için, çocuklarımız, torunlarımız ve ülkemiz için her birey mutlak Milliyetçi Harekete destek olmalıdır. Milliyetçi hassasiyeti en yüksek olan siyasi hareketin adıdır MHP. Ülkesini ve vatanını karşılıksız sevmenin adıdır Milliyetçi Hareket." ifadesinde bulundu.

Gözelsoy, MHP çatısı altında siyaset yapmaktan ve bu camia içinde bulunmaktan hayli gurur duyduğunu aday olması halinde Tuzla İlçesinde yapılacak yerel seçimlerde iddialı olduklarını sözlerine ekledi.

HABER: YAŞAR ŞİMŞEK






  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113