• BIST 10045.74
  • Altın 2412.135
  • Dolar 32.2988
  • Euro 34.6561
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Güzellik Uzmanları EVET için Cumhurbaşkanıyla buluşuyor

Güzellik Uzmanları EVET için Cumhurbaşkanıyla buluşuyor
Pendikli Kuaför ve Güzellik Uzmanları Gülşen Balcı, Murat Akbaba ve Zafer Sonduk’un organize ettği toplantı da ilçedeki Güzellik Uzmanları Gülistan Sofrasında bir araya geldiler.

Daha Güzel Türkiye için

Türkiye’nin ve Dünya’nın İlk ve Tek Odası olan İstanbul Güzellik Uzmanları ve Güzellik Salonu İşletmecileri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Kurucusu ve Başkanı Ayşe Aydın’ın da katıldığı toplantıda Pendik Erkek ve Kadın Berberler Odası Başkanı Sadık Türker’de hazır bulundu.

masa-_0002.jpg

10 yıl önce kurulan İstanbul Güzellik Salonu İşletmecileri Odası Kurucusu ve Başkanı Ayşe Aydın, büyük mücadele vererek ilk ve tek olan odamıza önemli bir statü kazandırdıklarını, bu kazanımların asla geri gitmemesi gerektiğini vurguladı. Aydın, oda olarak büyük özverili çalışma sonucu önemli bir mesafe kaydedildiğini bunu taçlandırmak için 27 Mart 2017 günü 5 bin kişilik bir toplulukla Ankara Cumhurbaşkanlığı Külliyesine gideceklerini ve buraya tüm Güzellik Uzmanı çalışanlarını davet ettiğini bildirdi.

Oda Başkanı Ayşe Aydın, "Bu güne kadar yapılan çalışmalarda zaman zaman yalnız kaldım. Umuyorum ki Sayın Cumhurbaşkanımızla biraraya geleceğimiz Cumhurbaşkanlığı Külliyesindeki önemli  buluşmaya tüm mesleki arkadaşlarım duyarlılık gösterir." dedi.

Güzellik Uzmanları olarak özeleştiride yapan Aydın, "Hiçbir arkadaşım mevzuata uygun olmayan çalışmalarda yer almamalı ve kendini hekim, doktor ve başka bir uzman yerine koymamalı. Aksi halde imajımız zedelenir ve  telafisi mümkün olmayan işler açar başımıza."dedi.

Ayşe Aydın, İstanbul’un tüm ilçelerinde bu toplantıları yaparak oda olarak almış olduğumuz kazanımları tek tek anlatmaya devam edeceğini ifade ederek tüm oda mensubu ve kayıt dışı güzellik uzmanlarının desteğini beklediğini söyledi.

Aydın, güzellik Uzmanları olarak kalabalık bir şekilde 27 Mart’ta Cumhurbaşkanlığı Külliyesine gideceklerini ve burada “Güzel Türkiye İçin Güzellik Uzmanlarının Güçlü bir EVET” diyeceklerini söyleyerek tüm meslektaşlarının eksiksiz katılmalarını istedi.

guzellik.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113