• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C

Güney Kore'den gazi torunlarına anlamlı jest

Güney Kore'den gazi torunlarına anlamlı jest
Pendik Muharip Gaziler Derneği'nce düzenlenen geleneksel Kore Gazileri eş, çocuk ve torunlarına yemekli programı 25 Mayıs Perşembe günü Pendik Gülistan Sofrasında gerçekleşti.

Gazilerden anlamlı ve ödüllü bir program

Muharip Gaziler Derneğince Düzenlenen programa Pendik Kaymakamı Osman Tunç, Güney Kore Cumhuriyeti Ankara Askeri Ateşesi, Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Öztürk, Tuzla Piyade Komutanlığını Temsilen Piyade Albay Mehmet Uslu, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Emekli Albay M. Şükrü Tandoğan, Pendik Gaziler Derneği Başkanı Sefa Altunparlar ve yönetimi ile çok sayıda Kore Gazisi eş ve çocukları katıldı.

Programın açış konuşmasını Pendik Muharip Gaziler derneği Başkanı Sefa Altunparlar yaptı. Altunparlar, "Şehit ve Gazilerimiz toplumumuzun ortak değeridir.  Şehitlerimizin hatırasını ise gazilerimiz yaşatır, biz o yüzden gazilerimizi her fırsatta, her platformda gündeme getirip onların değerlerini iyi anlamaya ve anlatmaya çalışmaktayız. Bugün bizim burada toplanmamıza vesile olan Kore Ankara Askeri Ateşesi komutanımıza teşekkür ederiz. Kendisi geleneksel olarak Kore Gazisi Torunlarına burada Eğitim burs belgesi ve Eğitim Yardımı yapacaktır. Kore devleti ile olan kardeşliğimiz bugüne kadar süregelmekte ve bundan böylede sürecektir."dedi.

Pendik Muharip Gaziler Derneği Başkanı Sefa Altunparlar, "Kore devletinin Türk-Kore dostluğuna verdiği  önemi anlamlı ve değerli buluyoruz. Şimdi ise bizim derneğimizce tespit edilen 15 Kore Gazisi Torununa eğitim yardımında bulunmak üzere Kore Ankara Askeri Ateşesi, Ankara’dan buraya kadar geldi. Kendisine bir kez daha teşekkür ederim." dedi.

Daha sonra 15 Kore Gazisi Torunları tek tek sahneye çağrılarak askeri ateşe tarafından burs belgesi ve eğitim yardımı kendilerine taktim edildi. Program plaket töreninin ardından son buldu.

dsc_0363.jpg

dsc_0368.jpg

dsc_0369.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113