• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Gülizar Zeki Obdan Pendik birincisi

Gülizar Zeki Obdan Pendik birincisi
Pendik liseleri arasında yapılan münazara yarışması finali, ilçe milli eğitim müdürü Bahattin Gök, şube müdürü Mustafa Sarıca, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin yoğun bir katılımıyla gerçekleşti. Oldukça çekişmeli geçen münazara yarışm


 14 Aralık Salı günü, Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Pendik Liseler Arası Münazara Yarışması’nın finalinde, Gülizar Zeki Obdan Anadolu Lisesi ile Pendik Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi karşı karşıya geldi.
“GELENKLERİMİZE BAĞLI KALMAK, ÇAĞDAŞLAŞMAMIZI ENGELLİYOR”
n Jüri üyeliklerini; Feride Köklü (Atatürk İ.O.), Özcan Özkardeş (Merkez İ.O.), Figen Başaran (Kılıçarslan İ.O.), Elif Turan (Zübeyde Hanım İ. O.) ve Reyhan Duman (Abdurrahman Gazi İ.O.)’ın yaptığı münazara yarışması finalinde, Arif Eyüpoğlu (grup başkanı), Halil Uğur Bisi ve Emre Gümüş’ten oluşan Pendik Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi, “Geleneklerimize bağlı kalmak, çağdaşlaşmamızı engellemez.” tezini savunurken, Bahar Çalışkan (grup başkanı), Alev Özcan ve Edanur Ergenç’ten oluşan Gülizar Zeki Obdan Anadolu Lisesi, “Geleneklerimize bağlı kalmak, çağdaşlaşmamızı engeliyor.” antitezini savundu.
n Yarışma sonucunda, rakip gruba oranla, yarışmaya daha hazırlıklı olarak gelmiş görünen ve sunum sırasında da kendinden emin tavırlar sergileyen üç kız öğrenciden oluşan Gülizar Zeki Obdan Anadolu Lisesi münazara takımı, jüri üyeleri tarafından yarışmanın birincisi ilan edildi.
İl milli eğitim müdürlüğü, ilçe milli eğitim müdürlüğü ve Pendik Belediyesi işbirliğiyle gerçekleştirilen münazara yarışmasında, birinciliği elde eden Gülizar Zeki Obdan Anadolu Lisesi öğrencilerine, milli eğitim müdürü Bahattin Gök, ikinci olan Denizcilik Meslek Lisesi öğrencilerine ise, şube müdürü Mustafa Sarıca tarafından ödülleri takdim edildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113