• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Güçlü kalem Aydın Duyuru Gazetesi'nde

Güçlü kalem Aydın Duyuru Gazetesi'nde
Yazılarıyla gündem oluşturan ve ve en çok okunan yazarlar arasında kendisine haklı yer edinen Bülent Aydın, köşe yazılarıyla yeniden Duyuru'da..

KİMLER ADAY OLMA(MA)LI !

Üç boyuttaki varlıkları görürüz, dokunuruz... Hatta ve dahi ölçer- biçeriz de! Bizatihi içinde yaşadığımız zaman’ı neden idrak edemeyiz? Bu idraksizliği, sadece boyut farklılığıyla izah etmek... Akıcı ve görünmez olduğuna bağlamak işin kolaycılığı olsa gerek.                                                                                                                     Evet, uzun sayılabilecek bir ayrılıktan sonra, Yine bu köşede yazmak, fikirlerimi sizlerle paylaşmak büyük bir zevk.

Elbette ki, sizlere ‘fizik’ dersi verme gibi bir niyetim yok. Ancak ‘zaman’ ve ‘hadiseler’ anlaşılmadıkça; İki ayağı eksik  masanın etrafında koca bir ömür tükenir... Anlamsız, hedefsiz, ilkesiz bir sonun başlangıcına demir atarsınız. Ve madem ki, ölüm var! Bu ölüm de yokluk değil...                                          

O halde biz de bildiklerimizi, kanatlerimizi, fikirlerimizi; eğmeden, bükmeden... Dalkavuklulk ve yalakalık yapmadan paylaşacağız.                                                                                                                         Eskiden de olduğu gibi: Boynundaki prangalardan kurtulamayan... Düşüncelerini, akıllarını, vcdanlarını kiraya veren birileri(!) bizleri anlamamaya ve anlamsızlaştırmaya çalışacaklardır... Dertlenip, tasalanmayız bile bundan! Biliriz ki, ‘Hak geldi mi, batıl zail olur.’ İnandığım bir şey var. O da bu necip milletin ‘feraseti!’ Dünyada ve ülkede: Olanları, bitenleri, Doğruları, yanlışları çok iyi değerlendirdiği... Doğumundan, şimdiki konumuna... Ölürken varacağı noktaya  peşpeşe sıralanan ‘an’ların, ve hadiselerin ışığı altında vicdani muhasebesini yaptığıdır.

Elbette ki, bizler de bunları irdeleyeceğiz! Hatta ve dahi tarihten beri var olan bu milleti: Neden ve niçin yok etmek istediklerini, İçeride ve dışarıda kimlerle birlikte hareket ettiklerini, Vatan hainlerini, satılmışları... Alcak ve zulüm kokan Siyonist felsefeyi, Bunların  insanlık ve islam düşmanı tetikçilerini konuşacağız.

Müseadenizle bu yazı bir girizgah olsun istiyorum. Mutlak Hakim’in dilediği ve imkan verdiği ölçüde, Hakk’tan ve hukuktan ayrılmadan fikirlerimi paylaşacağım.                   

Ve madem ki, ‘Hakk’a hizmet, halka hizmettir’.. Kısmet olursa hizmet etme noktasında; Kimlerin aday olma(ma)sını şöyle etraflıca bir irdeleyeceğiz.

Kısa bir müddet sonra! Selametle kalınız

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113