• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Gölette boğuldu

Gölette boğuldu
Tuzla'da, serinlemek için hafriyat alanında yağmur sularının oluşturduğu gölete giren 17 yaşındaki Ramazan Çelebi, arkadaşlarının gözü önünde boğularak can verdi.

BİR ANLIK PANİKLEME HAYATINA MAL OLDU
Edinilen bilgiye göre olay şöyle gelişti; Mescit Mahallesi'nde oturan ve bir işyerinde tornacı olarak çalışan 17 yaşındaki Ramazan Çelebi, haftalık izninde, arkadaşları ile birlikte evlerinin sadece bir kilometre uzağındaki Değirmentepe'deki hafriyat alanındaki gölete serinlemeye gitti. Gölete tek başına giren Çelebi, derin olmadığını düşündüğü suda gezinmeye başladı. Ancak yüzmeyi bilmeyen Çelebi, bir anda boyundan daha derin olan bir noktaya geldiği sırada panikledi. Suda çırpınmaya başlayan Çelebi, arkadaşlarının gözleri önünde sulara gömülerek gözden kayboldu.

ANNESİ, SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ
Çocukların haber vermesiyle birlikte olay yerine gelen itfaiye ve jandarma ekipleri, cesedin aranması için çalışma başlattı. Bu sırada olayı haber alan Çelebi'nin anne ve babası da gölete gelerek, çaresizce itfaiye ekiplerinin arama çalışmalarını izledi. Sinir krizi geçiren ve gözyaşlarına boğulan anne Havva Çelebi, komşular tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.

BABASI, GÖLETİN KAPATILMASI İÇİN SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU
İtfaiye Daire Başkanlığı'nda görevli bir dalgıç da kısa sürede Çelebi'nin cesedini bularak, kıyıya getirdi. Ceset torbasına konulan Çelebi'nin cesedi, sağlık ekiplerince morga götürülmek üzere ambulansa taşındı. Tuzla Belediyesi'nde temizlik işçisi olarak çalışan baba Hüseyin Çelebi, bir oğlunun askerde olduğunu, diğerinin de gölette boğulduğunu kaydederek, gölet kapatılmadığı için sorumlular hakkında suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

VATANDAŞLAR, TEDBİR ALMAYAN SAHA SAHİBİNE TEPKİLİ
Gölet dolayısıyla çocuklarının tehlikede olduğunu belirten mahalle sakinleri de, göletin kapatılmamış ve çevresinde tedbir alınmamış olmasından dolayı tepki gösterdi. Vatandaşlar, ölüm olayından göletin etrafında gerekli tedbiri almayan sahanın sahibinin sorumlu olduğunu ileri sürdü.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113