• BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C

Gezi İmamı'ndan skandal sözler!

Gezi İmamı'ndan skandal sözler!
"Gezi İmamı" İhsan Eliaçık, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "yangında zarar gören alanlara inşaat yapma izni verileceği" yalanını sürdürdü.

Başkan Erdoğan'ın iddiaların asılsız olduğunu söylemesine rağmen zerre utanıp sıkılmadan aynı yalanı tekrar eden Eliaçık'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım "bir deli kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış" dedirtti.
Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde terör örgütü PKK yandaşları tarafından çıkartılan yangınların söndürülmesine yardım etmek yerine AK Parti hükümetini suçlayıp türlü yalan ve iftiralar ortaya atan CHP'nin başını çektiği güruh algı operasyonlarını sürdürüyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz günlerde yangında zarar gören alanlara inşaat yapma izni verileceği şeklinde mesnetsiz bir iddia ortaya attı.

Türkiye'nin ciğerlerini yakan alçaklara tepki göstermek yerine her zaman yaptığı gibi yine AK Parti'yi ve Başkan Erdoğan'ı suçlayan Kılıçdaroğlu, "Yangında zarar görmüş alanlara ne Turizm Bakanı'nın, ne Saray'ın, ne de onların avalerinin bir tek tuğla koymalarına izin vermeyeceğiz. Herkesi uyarıyorum. Yanan alanlarda ranta açılacak bir avuç toprağı bile yanlarına bırakmam, ellerinden alacağım" diye konuştu.

Başkan Erdoğan'dan net cevap
Ortak hareket edip yangın sorununa çözüm üretmek yerine algı operasyonu yapan Kılıçdaroğlu'nun iddiasına Başkan Recep Tayyip Erdoğan'dan çok net bir cevap geldi.

Dün bir televizyon kanalına konuk olan Başkan Erdoğan, yanan orman arazilerine inşaat yapılacağı şeklinde bir yasa olmadığını ve Turizm Bakanı'na böyle bir talimat verilmediğini söyleyerek Kılıçdaroğlu'nu söz konusu iddiasını ispatlamaya davet etti.

AK Parti iktidarını devirmek ve Türkiye'yi kaos ortamına sürüklemek amacıyla başlatılan Gezi Kalkışması'nda terör örgütü PKK elebaşısı Abdullah Öcalan ve Mustafa Kemal posterlerinin yan yana olmasının övünülecek bir olay olduğunu savunan Gezi İmamı İhsan Eliaçık ise Kılıçdaroğlu'nun yalanına çanak tuttu.

Kılıçdaroğlu ile aynı telden çalan Eliaçık sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Yangının tam ortasında orman arazilerine inşaat yapma iznini Turizm Bakanına ve nerede olacağını da CB veren yasa çıkarmanın nedir manası" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Eliaçık'ın söz konusu paylaşımı "bir deli kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış" yorumlarını beraberinde getirdi. YENİAKİT

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113