• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

“Gençler Terör destekçilerine değil AK Partiye oy vereceğim diyor”

“Gençler Terör destekçilerine değil AK Partiye oy vereceğim diyor”
Ak Parti Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili adayı olan Rümeysa Kadak Başakşehir’de gençler ile bir araya geldi.

Bu seçimlerde gençlerden çok fazla oy beklediklerini ifade eden Kadak, “Gençler terör örgütü lideri Öcalan’ın tecritti kalkacak, Demirtaş boynunda şeref madalyası ile dolaşacak diyenlere oy vermek istemiyorlar. Bu seçimde ben AK Partili değilim ama ona oy vereceğim diyen çok fazla genç oldu” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Milletvekili adayları 14 Mayıs seçimleri için programlarına hız kesmeden devam ediyor. Ak Parti Milletvekili ve 28 Dönem yeniden Milletvekili adayı olan Rümeysa Kadak Başakşehir’de gençler ile bir araya geldi. İlk kez oy verecek gençler ile buluşan Kadak, gençlerin büyük çoğunun AK Parti’ye ilk kez oy vereceklerinin altını çizdi. Gençlerin oy verirken her konuyu çok net gördüklerini ifade eden Kadak, gençlerin terör destekçilerine oy vermeyeceklerini belirtti.

2gencler-teror-destekcilerine-degil-ak-partiye-oy-verecegim-diyor-dedi.jpg

  “AK Partili değilim ama ona oy vereceğim diyen çok fazla genç oldu”

Gençler ile yapılan programlara katılmak için yoğun çaba sarf etiklerini dile getiren AK Parti 27. Dönem Milletvekili ve 28. Dönemde yeniden Milletvekili adayı olan Rümeysa Kadak, “Seçim sürecinde biz, gençlere anlatmaya başlamadan, onlar bize anlatıyor. Gençler terör örgütü lideri Öcalan’ın tecritti kalkacak, Demirtaş boynunda şeref madalyası ile dolaşacak diyenlere oy vermek istemiyorlar. Bu seçimde ben AK Partili değilim ama ona oy vereceğim diyen çok fazla genç oldu.

7gencler-teror-destekcilerine-degil-ak-partiye-oy-verecegim-diyor-dedi.jpg

Bu seçimde ilk kez AK Parti’ye oy verecek rekor düzeyde genç oy olacağını düşünüyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın samimiyetini gençler görüyor. TCG Anadolu gemimizi ziyaret için ne kadar fazla kuyruk olduğunu gördünüz. Gençler çünkü Mavi Vatan’ı savunuyor.

4gencler-teror-destekcilerine-degil-ak-partiye-oy-verecegim-diyor-dedi.jpg

Gençler çünkü Kızılelma’yı duyduklarında alkışları salonları titretiyor. CHP sıralarında bölücü terör örgütü PKK’ya söz edemediklerini gördüklerinde, bölücü terör örgütü PKK cenazesine giden Milletvekillerini gördüklerinde, DHKPC’li teröristin cenazesine gittiğinde Selvi Kılıçdaroğlu, gençler ciddi anlamda tepki gösteriyor” diye konuştu.

5gencler-teror-destekcilerine-degil-ak-partiye-oy-verecegim-diyor-dedi.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113