• BIST 10077.39
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 15 °C

Gelişen ve Güzelleşen Mahallem İçin Hizmete Devam

Gelişen ve Güzelleşen Mahallem İçin Hizmete Devam
İrfan Çiftçi, "Mahallemizde birlik ve beraberlik içinde hizmete güler yüzle devam ederek Kavakpınar’ımıza hak ettiği hizmetlerin gelmesi için bugüne kadar nasıl çalıştıysak bundan böyle de aynı kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz."dedi.

Pendik Kavakpınar Mahallesi Muhtarı ve Muhtar Adayı İrfan Çiftçi,  Kavakpınar Mahallesinde görev yaptığı 2014 – 2019 Yılları arasında mahalleye gelmesine vesile olduğu hizmetlerden bazıları şunlardan oluşuyor; İski Veznesi, 112 Acil Servis İstasyonu, Dernek Başkanlığını yürüttüğü Kavakpınar Hz. İdris A.S Camii ve Kuran Kursu Binası İnşaatı. Mahallenin önemli ve kritik birçok bölgesine Mobese Kamera Sistemlerinin kurulması.

dsc_0016-015.jpg

Ayrıca yakın çevrede bulunan fabrikalardan mahalleyi rahatsız eden kokuyla mücadelede halkla birlikte hareket edilerek büyük başarı sağlandı. Çiftçi, "İhtiyaç sahibi insanlara ve engelli vatandaşlarımıza tekerlekli sandalye temininde hayırseverler arasında köprü olduk, iki adet okul inşaatının ihalesi yapıldı yakında başlanması planlanıyor."

İrfar Çiftçi görev yaptığı süre içinde yapılan tüm seçimlerde seçmen kağıtlarını ev ev gezerek tüm seçmenin ayağına götüren muhtar olarakta biliniyor. İrfan Çiftçi, görev Yaptığım 5 Yıl içinde Kavakpınar Mahallesine Pendik Belediyesi tarafından Ahmet Hani Kültür Merkezi yapıldı.  Kavakpınar Cem Evi yapıldı,  E5 Bağlantı Yolu Kavşağı inşaatı ve Spor Kompleksi İnşaatı ise devam ediyor.

Çiftçi, "Ayrıca mahallemize belediye tarafından Abdi İpekçi Caddesi Prestijli Kaldırımı yapıldı. 18 sokakta kaldırım yapımı gerçekleşti. İhtiyaç sahiplerine yatak temin yapıldı, yine Ramazan ayında Kavakpınar Mahallesinde ilk defa iftar çadırı kuruldu ve bunun gibi çalışmaların yanı sıra 4 ayrı yerde park ve mini halı saha yapıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kavakpınar Mahallesi İmam Hatip Lisesi Bahçesine Spor salonu, Hz. İdris A.S Camii İnşaatı hafriyat alımı ve Kavakpınar Mahallesi Metro Çalışması Planları önceden planlandığı gibi bir değişiklik olmadan devam etmektedir.

Başaralı Muhtar İrfan Çiftçi, "Kavakpınar mahallesinin eksiklerini biliyorum ve neler yapılması gerektiği konusunda detaylı bilgiye sahibim. Halkımız teveccüh gösterirse 31 Mart'ta yeniden adayım. İnşaAllah aynı kararlılık ve aynı aşkla hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizim insan gibi, Kavakpınar gibi bir derdimiz var. Daha yaşanılabilir bir Kavakpınar için tüm mücadelemiz. Yerel seçimlerde saygıdeğer halkımızın desteğini bekliyorum."dedi.

Haber:Yaşar Şimşek

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113