• BIST 10173.42
  • Altın 2435.967
  • Dolar 32.2582
  • Euro 34.9185
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 15 °C

Gedik Üniversitesi'nden hem çocuklara hem de yetişkinlere

Gedik Üniversitesi'nden hem çocuklara hem de yetişkinlere
İstanbul Gedik Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi farklı alanlarda kendilerini geliştirmek isteyen kişilere, nitelikli iş bulma olanakları sağlayıcı yenilikçi programlar düzenliyor

GüYEM 2017 Bahar Programları ile Kişisel Gelişiminize ve Kariyerinize Yön Verin

İstanbul Gedik Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi farklı alanlarda kendilerini geliştirmek isteyen kişilere, nitelikli iş bulma olanakları sağlayıcı yenilikçi programlar düzenliyor, kurumların taleplerine uygun, çağdaş donanımlı, kalifiye elemanlar yetiştirecek eğitim programları sunuyor.

GÜYEM 2017 Bahar döneminde hem çocuklara, hem de yetişkin ve profesyonellere yönelik pek çok eğitim programı yürütüyor.

Çocuklara yönelik sunulan eğitim programları kapsamında ingilizce ve Stem aktiviteleri yer alıyor. Mart ayı ortasında başlayacak Stem eğitimleri 4-8 yaş arası (Jr. Stem A), 9-13 yaş arası (Jr. Stem B) ve 14 ve üstü yaş grupları için  (Sr. Stem) programlarını kapsıyor. Aynı eğitim kapsamı içerisinde Stem eğitimi verecek “Eğitmenlerin Eğitimi” programı da yer alıyor.

Stem Eğitimleri Nedir?

Stem, yaparak öğrenim aracı robotik setlerini bütünsel öğrenim çözümleri ile birlikte sunarak öğrencilerin Fen bilgisi, Teknoloji, Mühendislik, Matematik ve Bilgisayar programcılığı konularında başarı seviyesini arttırılmasını amaçlamaktadır.

Jr. Robotics çocukların ve gençlerin öğrenmekten keyif almalarını sağlayan, eğitim dünyasını temelden değiştiren çözümler sunmak için yatırımlar yapmaya devam etmektedir.

Stem Eğitimleri tüm dünyada önemi giderek artan “yaparak öğrenim” içerikleriyle çocuklara ve gençlere hayallerine ulaşma cesareti kazandırmakta, analiz ve problem çözme yeteneklerini geliştirmektedir.

Yetişkinlere yönelik eğitimlerde Dalış I, Dalış II, ÖSYM Dil Sınavı, Bantlama ve Bandajlama üzerine programlar sunan GÜYEM; Dalış I ve Dalış II eğitimlerinde Mart ve Nisan ayları içerisinde kursiyerin eğitim düzeyine ve seviyelerine göre pratik ve teorik dersleri sunuyor.  ÖSYM Dil Sınavı’na yönelik 84 saatlik eğitimleri kapsayan programında yer aldığı eğitimlerde dil ve temel kavramları sınavlarda daha önce çıkan sorular üzerine teorik çalışmaları kapsıyor. Kursiyerler 2 gün süren Bantlama, Bandajlama sertifika programlarında ise İnsan Anatomisi, Spor Yaralanmalarında İlk Yardım, Bantlama ve Bandajlama Yöntemleri, Spor Yaralanmalarında Fonksiyonel Egzersiz Yaklaşımları konularında temel eğitimleri alıyorlar.

GÜYEM, kendi alanında ya da farklı bir alanda uzmanlaşmak isteyen profesyonellere yönelik ise Dış Ticaret Uzmanlığı, ETABS 2016 Çelik Yapılar / Uygulama, Müteahhitlik ve Emlak Danışmanlığı konularında eğitimler sunuyor.

Daha detaylı bilgi için;   444 5 438’ arayabilirsiniz.

unnamed5-004.jpg

unnamed111-001.jpg

 

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113