• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Geçmişe göre mükemmel bir yerdeyiz ufka baktığımızda ise yolun başındayız

Geçmişe göre mükemmel bir yerdeyiz ufka baktığımızda ise yolun başındayız
Kastamonulu iş adamlarına hitap eden AK Parti milletvekili adayı Erol KAYA, Türkiye?nin, geçmişle kıyaslanamayacak kadar iyi bir noktada olduğunu söyledi.


AK Parti milletvekili aday adayı Türker ÇİFTÇİ ve Kastamonulu iş adamı Mustafa SIVACIOĞLU’nun birlikte organize ettiği kahvaltılı toplantıya, milletvekili adayı Erol Kaya, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi YAZICI ve Kastamonulu iş adamları katıldı. Toplantı, Tuzla Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi.
AK Parti milletvekili aday adayı Türker ÇİFTÇİ ve Kastamonulu İş adamı Mustafa SIVACIOĞLU’nun birlikte organize ettiği kahvaltılı toplantıya, milletvekili adayı Erol Kaya, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi YAZICI, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av. Mustafa ATAŞ ve Kastamonulu iş adamları katıldı. Toplantı, Tuzla Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi.
Kahvaltılı toplantıda söz alan Erol Kaya, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi YAZICI’nın hizmetlerine övgüde bulunarak, “Genç kardeşimiz çok çalışıyor. Yakında, Tuzla’ya marina kazandıracak. Çalışmalarını, takdirle takip ediyoruz. Ülkemiz oldukça iyi bir noktada. Bugün gelinen nokta, geçmişle kıyas edilemecek kadar iyi. Ancak, biz ufka bakıyoruz. Ufka baktığımızda ise, daha yolun başındayız.” dedi.
12 Haziran’da seçmenin, parti liderlerini ve programlarını değerlendireceğini kaydeden KAYA, ”Türk halkı, 12 Haziran’da, Recep Tayyip Erdoğan’a, Kemal Kılıçdaroğlu’na ve Devlet Bahçeli’ye oy verecek. Bizler, genel başkanlarımızın ekibiyiz. Aslolan, onlardır ve partinin projeleridir.” dedi.
Toplantıda Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi YAZICI ve İlçe Başkanı Av. Mustafa ATAŞ’ta birer konuşma yaptı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113