• BIST 10218.58
  • Altın 2444.587
  • Dolar 32.193
  • Euro 34.7877
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 13 °C

Gecekondu mahallesi diye kimse itibar etmiyordu; Şimdi ise..

Gecekondu mahallesi diye kimse itibar etmiyordu; Şimdi ise..
Son yıllarda aldığı hizmetler ve yapılan yatırımlarla Tuzla’nın Mimar Sinan Mahallesinin adeta çehresi değişti.

Ağca, Mahallemiz Çok Güzel Oldu Çok

Tuzla Mimar Sinan Mahalle Muhtarı Selahattin Ağca, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinden bu güne kadar mahallesine yapılan hizmetleri Duyuru Gazetesi'ne anlattı

Son 5 yılda mahallenin bir çok eksik ve ihtiyaçlarının giderildiğine dikkat çeken mahalle muhtarı Selahattin Ağca, yatırımların başında 726 parsel hariç mahallenin tümünde imar uygulaması çalışmalarının tamamlandığını bu nedenle  müteahhitlerin Mimar Sinan Mahallesine ilgilerinin artığını kentsel dönüşümde önemli mesafe kaydettiklerini ifade etti.  Ağca,  8 çocuk oyun parkı, yeni yolların açılması, Emiroğlu Caddesi’nin Prestij Caddesi olarak faaliyete girmesi,  kaldırım ve tretuvar yapımı, yeni altyapı çalışmaları, İETT seferlerinin artırıldığını söyledi.

Ağca, ayrıca ptt şubesi veznesinin de bu dönem içinde  hizmet vermeye başladığına dikkat çekerek, ptt şubesinin Ahmet Yesevi Semt Merkezi içerisinde hizmete sunulmasında belediye başkanı Şadi Yazıcı’nın gayret ve çabaları sayesinde olduğuna işaret etti.

Muhtar Ağca, " Mahallemize her ay 300 ile 400 kişi yeni kayıt yaptırıyor. 30 bin nüfuslu Mimar Sinan Mahallesi Tuzla’nın en büyük mahallelerinden bir oldu. Mahallemizde 2 ailesi hekimliği, 1 Tuzla Devlet Hastanesi Semt Polikliniği, 2 ayrı özel sağlık merkezi, 4 okul, 7 cami, 8 oyun parkı, 1 cem evinin mevcut. Daha bir kaç yıl öncesine kadar gece kondu mahallesi olarak bilinen ve anılan Mimar Sinan Mahallesi, son yıllarda aldığı belediye hizmetleriyle son derece modern bir mahalleye dönüşmüştür."diye konuştu.

Mimar Sinan Mahalle Muhtarı Selahattin Ağca tüm bu yapılan hizmetlerin ve olumlu gelişmelerin arkasında Tuzla Belediyesi’nin olduğunu ifade etti.  Muhtar, “Mahalleme yaptığı hizmetten dolayı mahalle sakinlerim adına başta Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Nüfusu 30 bini aşan ve Tuzla’nın en büyük mahallelerinden biri olan Mimar Sinan Mahallesinin daha da büyüyeceğini düşünüyoruz. Müteahhitler yatırım için sıraya girmiş durumda. İmar ve altyapı problemlerini çözülmesiyle önümüzdeki yıllarda ilçenin önemli yerleşim yerlerinden biri olacağız." ifadesinde bulundu.

HABER:YAŞAR ŞİMŞEK

dsc_0026-008.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113