• BIST 8714.69
  • Altın 2998.073
  • Dolar 34.2662
  • Euro 37.045
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 1 °C

Gazeteci Yaşar Şimşek oğlunu evlendirdi

Gazeteci Yaşar Şimşek oğlunu evlendirdi
Yaşar Şimşek?in oğlu Mehmet Şimşek, hayatını Serap Şimşek Akkaya ile birleştirdi Serap ve Mehmet ömürboyu birliktelik için ?evet? dedi



Gazeteci Yaşar Şimşek’in oğlu Mehmet Şimşek, hayatını Serap Şimşek ile birleştirdi. Genç çiftler, Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen nikah merasimi ile dünya evine girdi.

Çiftin nikahına, siyaset, medya ve iş dünyasından çok sayıda tanınmış isim katıldı

Mehmet ve Serap Şimşek çiftinin nikah merasimi, geçtiğimiz 20 Haziran’da Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.
Çiftin nikahlarını, Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Beşinci kıyarken, şahitlikleri, AK Parti İstanbul Miletvekili İdris Güllüce, İstanbul Büyük Şehir Belediyesi İmar Daire Başkanı Davut Çakır, Kartal Cumhuriyet Savcısı Sıddık İlgar ve AK Parti Pendik İlçe Başkanı Turgay Kılıç yaptı.

Pendik Müftüsü Fikret Cesur nikahtan önce güzel bir konuşma yaptı. Evlilik müessesesinin önemine vurgu yapan Cesur, nikahlanan çifte ömür boyu mutluluk diledi.

İstasyon Camii imam hatibinin Kur’an tilavetinden sonra geçilen nikah töreninde Nurettin Beşinci’nin “H bir tesir altında kalmadan evlenmeyi kabul ediyor musunuz?” sorusuna “evet” diyen Serap ve Mehmet çifti, alkışlar arasında evliler kervanına katıldı.

En az genç çiftler kadar heyecanlı olan baba Yaşar Şimşek’te yaptığı konuşmada, “Benim için oldukça yorucu oldu.  oğlum Mehmet'i evlendirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Birlikteliklerinin ömür boyu sürmesini, Allah’dan diliyorum. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dost ve davetlilere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Nikah merasimine; AK Parti İstanbul Milletvekili İdris Güllüce, Darıca Kaymakamı, Osman Ateş İstabul Büyükşehir Belediyesı İmar Daire Başkanı Davut Çakır, Pendik Belediye Başkan Yardımcıları Nurettin Beşinci, Atilla İpek, Kartal Cumhuriyet Savcısı Sıddık İlgar, Sultangazi Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir, AK Parti Pendik İlçe Başkanı Turgay Kılıç, AK parti Pendik Belediye Meclis Üyesi Müslim Şahin, (PESİAD) Pendik Sanayici ve İş Adamları Dernek Başkanı  Ahmet Cin, Anadolu Yakası İşadamları Derneği ve Eski Samandıra Belediye Başkanı Abdullah Bayram, Eğitim Birsen 4 Nolu Şube Başkanı Ali Yalçın, Türk Eğitim Sen İstanbul 6 Nolu Şube Başkanı Sami Çelik, Pendik Esnaf Odası Başkanı Bilal Gündoğdu, Şoförler Odası Başkanı Vehbi Bayraktar, Pendik Belediye Başkan Danışmanı  ve Star Gazetesi Yazarı Ekrem Okutan, Pendik Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Metin Tavukçu, Son Dakika Gazetesi Sahibi Enver Tuksal, Son Haber Gazetesi Sahibi Halil Topal, Anadolu Ajansı muhabirleri Ruhi Denizeri ve Sedat Savaş, Aydınlar Sürücü Kursu Sahibi Bülent Aydın, AK Parti aday adaylarından Fatih Şener, okul müdürleri, muhtarlar, dernek başkanları ve çok sayıda davetliler katıldı.

Nikahtan sonra Şimşek Ailesi, davetlilere Gözdağı Tesisleri’nde yemek verdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113