• BIST 9900.25
  • Altın 2874.384
  • Dolar 34.0921
  • Euro 38.0411
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 15 °C

Galatasaray'da şok gelişme! Fatih Terim bıraktı..

Galatasaray'da şok gelişme!  Fatih Terim bıraktı..
Süper Lig'de son hafta maçında Yeni Malatyaspor'u 3-1 yenmesine rağmen şampiyonluğu Beşiktaş'a kaptıran Galatasaray'da Fatih Terim depremi yaşanıyor. Tecrübeli hoca veda etti...

Galatasaray'da Fatih Terim'de son dakika gelişmesi yaşanıyor. Yeni Malatyaspor'u 3-1 yendikleri maç sonrasında istifa açıklaması yapan ünlü teknik direktörle ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

AVERAJLA ŞAMPİYONLUK KAÇTI 
Süper Lig'de şampiyonluk heyecanı son haftaya kadar sürdü. Mutlu sona Göztepe'yi deplasmanda 2-1 yenen Beşiktaş ulaştı. Aynı puanda olan Galatasaray ise şampiyonluğu averaj farkıyla kaçırdı.

AYRILIK SİNYALİ VERMİŞTİ 
Bu sezon gerek yaşadığı sakatlıklar, aldığı cezalar ve yönetim ile arası bir türlü barışmayan tecrübeli teknik direktör Fatih Terim maç sonrasında ayrılık sinyalleri vermişti. Terim, 'sözümü tuttum, sözleşmem 31 Mayıs'ta sona eriyor' demişti.
 

TERİM ÇOK ÜZGÜNDÜ 
Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim, Yeni Malatya karşısında 3-1'lik galibiyetin şampiyonluğu getirmemesi sonrasında oldukça üzgündü.
 

VEDA ETTİ 
Averajla zaferi kaçıran Cim Bom'da tecrübeli hoca maçın ardından yaptığı açıklamalarda yönetimle yaşadığı anlaşmazlıklardan bahsetti ve 'istifa'dan söz ederek sert ifadeler kullandı. Tecrübeli teknik direktör Fatih Terim'in soyunma odasında da adeta yıkılmış olan öğrencilerine veda eder gibi konuştuğu ve helallik istediği öğrenildi.
 

'GURUR DUYUYORUM' 
Başarılı çalıştırıcının, "Sizlerle gurur duyuyorum" diyerek soyunma odasına girdiği belirtilirken, "Yaşanılan her şeye rağmen yarışı buralara kadar getirdik.
'

HAKKINIZI HELAL EDİN' 
Ancak sonu olmadı, yapamadık. Fakat gösterdiğiniz mücadeleniz, terlettiğiniz forma her şeye bedel. Teşekkür ederim, hepiniz hakkınızı helal edin" dediği de gelen haberler arasında. Kaynak:Milliyet

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113