• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C

Fenerbahçe'ye bomba transfer teklifi!

Fenerbahçe'ye bomba transfer teklifi!
Süper Lig'de yaz transfer dönemi penceresi 10 Haziran'da açıldı. Kulüpler bir yandan kadrolarını güçlendirmek için transfer görüşmelerine başlarken, oyunculara da sürpriz transfer teklifleri geliyor.

İLK HEDEF TEKNİK DİREKTÖR 
Yeni başkanını seçecek Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Başkanlık seçimi öncesi yeni teknik direktörün kim olacağı merak ediliyor. Başkan Ali Koç, yeni teknik direktörün Portekiz veya Alman ekolünden olacağını açıklamıştı.


2 YILLIK TRANSFER TEKLİFİ 
Sarı-lacivertliler Lucien Favre ismine yoğunlaştı. İtalyan basınının iddiasına göre; Fenerbahçe yönetimi tecrübeli teknik adama 2 yıllık transfer teklifinde bulundu.

SZALAI'YE LEICESTER KANCASI 
İlk dönemi olmasına rağmen başarılı performans ortaya koyan Attila Szalai devleri peşine taktı. Macar savunmacı için Leicester City’nin devrede olduğu kaydedildi.


TURNUVADAN SONRA GİDEBİLİR 
Macaristan formasıyla EURO 2020’de mücadele edecek 24 yaşındaki stoperin, turnuva sonrasında İngiltere’ye gidebileceği iddia edildi. Macar basınında yer alan haberlerde, Premier Lig ekibi Leicester’ın Szalai için bütçe ayırdığı ve transfere hazır olduğu savunuldu.

OSAYI SÜRPRİZİ 
Emre Belözoğlu'nun göreve gelişiyle yedek kulübesine mahkum olan Bright Osayi Samuel'le ilgili sürpriz gelişme yaşandı. Avrupa'nın köklü kulübün genç kanat oyuncusu için devreye girdi.


GLASGOW RANGERS'TAN RESMİ TEKLİF 
Vole'de yer alan habere göre Steven Gerrard yönetiminde İskoçya Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan Glasgow Rangers, İngiliz oyuncuya resmi transfer teklifinde bulundu.

YENİ TEKNİK ADAM KARAR VERECEK 
Haberde, 23 yaşındaki sağ kanat oyuncusunun sarı-lacivertli takımdaki geleceğine yeni teknik adamın karar vereceği belirtildi. Osayi Ocak ayı transfer döneminde Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.


19 MAÇTA 1 GOL, 1 ASİST 
4.5 yıllık imza atan İngiliz futbolcu için Fenerbahçe'nin kasasından 450 bin sterlin çıktı. Genç oyuncu 19 maçta 1 gol ve 1 asist kaydetti.

CELTIC VE MONACO DA TAKİPTE 
Geleceğe yatırım için transfer edilen Osayi Samuel'i Glasgow Rangers'ın dışında iki takım daha istiyor. İskoçya'dan Celtic ve Fransa Ligi'nden Monaco'nun da transfer için istekli olduğu ileri sürülüyor. Kaynak:Milliyet

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113