• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C

Fenerbahçe'ye bomba transfer haberi!

Fenerbahçe'ye bomba transfer haberi!
Fenerbahçe transfer haberleri: Hem ligde hem de Avrupa'da bu sezonun en başarılı ekiplerinden olan Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, transferdeki başarısıyla da dikkat çekti.

Kadroya katılacak isimleri titizlikle seçen Portekizli teknik adama transferde bir müjde daha geldi. Yıldız isim, ezeli rakibi reddederek Fenerbahçe'ye imza atmayı beklemeye geçti. İşte ayrıntılar...
Spor Toto Süper Lig'de Dünya Kupası için verilen araya lider olarak giren Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, takıma kazandırdığı havayla taraftarların da gönlünde taht kurdu.
ABOUBAKAR, SEFEROVIC, MAXI GOMEZ HAYAL KIRIKLIĞI

Aboubakar, Al-Nassr'da 8 maça çıkarken 2 golde kaldı. Trabzon'un transferi Maxi Gomez, 8 karşılaşmada 2 gol, 3 asist üretirken G.Saray'ın kadrosuna kattığı Seferovic 10 maçta sadece 2 gol kaydedebildi.
FLAŞ KAAN AYHAN GELİŞMESİ

Bir yandan da transfer çalışmalarını sürdüren ve savunmasına takviye yapmayı planlayan sarı-lacivertlilerde milli futbolcu Kaan Ayhan için yeni gelişmeler yaşanıyor.
8+3 kuralının da etkisiyle 4 büyük kulübün transfer listesine yer alan Kaan Ayhan için en yüksek teklifi G.Saray yapmasına rağmen kulübü Sassuolo, önerilen rakamları az bularak kabul etmemişti.
FENERBAHÇE İÇİN BEŞİKTAŞ'I BEKLETİYOR

Beşiktaş'ta da Şenol Güneş, milli takımdan öğrencisi olan Kaan'ın rotasını siyah-beyazlı takıma döndürmek için devreye girerken 28 yaşındaki stoperin gönlünün Fenerbahçe'den yana olduğu öğrenildi.
Tecrübeli oyuncunun menajerine, "Kesin karar vermedim, Fenerbahçe'nin fiyat teklifini artırmasını bekleyelim" dediği gelen bilgiler arasında.
Bu sezon Sassuolo formasıyla 11 maçta süre alan 28 yaşındaki futbolcu, 1 gol attı. KAYNAK:SABAH

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113