• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

ESNAFTAN KORKMUYORLAR, BARİ ALLAH'TAN KORKSUNLAR

ESNAFTAN KORKMUYORLAR, BARİ ALLAH'TAN KORKSUNLAR
Büyük alış veriş merkezleri ve gros marketlerin, bölgemiz esnafını ne kadar perişan ettiğini, ?Pendik, etrafı devasa büyüklükte 6 alış veriş merkeziyle çevrelenen, eşi ve benzeri olmayan tek ilçedir.? sözleriyle vurgulayan Türkiye Partisi Pendik İlçe Başk



BÜYÜK ALIŞ VERİŞ MERKEZLERİ ESNAFIMIZI PERİŞAN EDİYOR
Mevcut iktidarın ülkede bir çok konuda yanlışlar içinde olduğunu, bu yanlışların bedelini de, yine her zaman olduğu gibi vatandaşların ve esnafın ödediğini ifade eden Türkiye Partisi Pendik İlçe Başkanı Tayfun YILDIRIM, “Bölge esnafımız, başka hiç bir ilçede görülmemiş ve görülemeyecek bir şekilde perişan durumdadır. Nedeni ise, Carfur, Real, Viaport, Neomarin, Pendorya ve Metro gibi devasa büyüklükteki 6 alış veriş merkezinin, Pendik ve çevresinde bulunmasıdır. Başka hiç bir ilçe, bu kadar sayıda ve büyüklükte alış veriş merkezleriyle çevrelenmemiştir. Bu durum ise, Pendik ve bölge esnafını diğer ilçelerden daha fazla perişan etmektedir. Bu oluşuma izin verenler ve göz yumanlar, esnaftan korkmuyarlar, bari Allah’tan korksunlar.” şeklinde konuşarak, Pendik esnafının içinde bulunduğu çıkmazı vurguladı.
TEŞKİLATLANMA ÇALIŞMALARIMIZ, TAMAMLANMAK ÜZERE
İlçedeki teşkilatlanma çalışmaları ile ilgili de bilgiler veren Türkiye Partisi Pendik İlçe Başkanı Tayfun Yıldırım, ilçede, mahallelerin % 60’ına ulaşarak, teşkilatlanma çalışmalarının tam olarak tamamlandığını, diğer mahallelerde de çalışmaların büyük bir hızla devam ettiğini kaydederek, bu yöndeki çalışmaların çok kısa bir süre içinde tamamlanacağını ifade etti.
BAŞARININ SIRRI,
KALİTELİ GENEL BAŞKAN VE KALİTELİ YÖNETİM
Özellikle Pendik’te, partilerine beklenenin üzerinde büyük bir halk teveccühü olduğunu söyleyen ilçe başkanı Yıldırım, “Şahsen, Pendik’te, partimize bu kadar kısa bir sürede, böyle büyük oranda bir katılım ve teveccüh olacağını ummuyordum. Fakat, partimize beklentilerimin de üzerinde büyük bir teveccüh var. Bunun nedeni de bence, kaliteli bir genel başkanımızın olması ve ilçe yönetimlerimizde kaliteli arkadaşlarımızın yer almasıdır. Bazı partiler gibi, gelen herkesi yönetime veya partimize almıyoruz. İster yönetim kadroları için olsun, ister mahalle birimleri için olsun, görev almak isteyenler arasında ince eleyip sık dokuyarak, kaliteli insanlara görev veriyoruz.” şeklinde konuştu.



  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113