• BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C

Esnafımız ekonomimizin bel kemiğidir! Başımızın üzerinde yeri vardır

Esnafımız ekonomimizin bel kemiğidir! Başımızın üzerinde yeri vardır
Pendik Esnaf Odasından geleneksel iftar Esnaf odası geleneksel iftar yemeğini geçtiğimiz 24 Mayıs Cuma günü Ada tesislerinde yaptı.

Pendik Esnaf Odasının iftar programına Pendik Kaymakamı İlhan Ünsal, bazı siyasi parti temsilcileri, oda başkan ve yöneticileri sivil toplum örgüt temsilcileri ile çok sayıda esnaf katıldı.

dsc_0005-017.jpg

Pendik Esnaf Odası Başkanı Bilal Gündoğdu programda bir selamlama konuşması yaparak şunları kaydetti; "Ramazan demek birlik demek beraberlik demek, kardeşlik demek, yardımlaşma demek, dayanışma demek velhasıl paylaşmak demek. Bugün burada  davetimize uzaktan yakından iştirak eden başta kaymakamımız İlhan Ünsal olmak üzere tüm katılımcılara canı gönülden teşekkür ediyorum. Allah tutmuş olduğumuz oruçları ve yapmış olduğumuz ibadetleri kabul eylesin, yeniden böylesi iftar ve iftarlarda buluşmak üzere sizleri saygıyla selamlıyorum. Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum." ifadesinde bulundu.

dsc_0016-016.jpg

Pendik Kaymakamı İlhan Ünsal'da  yaptığı konuşmada, Ramazan ayının birleştiricilik bütünleştiricilik  yönüne vurgu yaparak," Esnaflarımızın bu ayda insanlara özellikle de ihtiyaç sahibi insanlara yardımcı oluyorlar. Esnaflarımız ihtiyaç sahibi vatandaşımız için  ellerinden gelen iyilikleri seferber ettiklerini bilmekteyiz. Esnaflarımızın bazı sorunları olduğunu biliyoruz. Sizlerin bu sorunlarını gidermek için bizler bir şeyler yapma gayreti içindeyiz buna emin olabilirsiniz. Esnafımız ekonomimizin ve oplumumuzun bel kemiğiodir, çok önemlidir. Yük olan değil yük alan meslek grubudur. Başımızın üzerinde yerleri vardır. Tüm esnaf kardeşlerimize hayırlı, bol ve bereketli kazançlar diliyorum."dedi.

dsc_0027-015.jpg

Ünsal, konuşmasının sonunda, "Pendik’in duayeni, esnafın mümtaz şahsiyeti, hayırsever, iyilik yapan kişiliğiyle bilenen bir insan Bilal Gündoğdu beyi bu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum." diye sözlerine ekledi.

Haber:Yaşar Şimşek

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113