• BIST 8908.47
  • Altın 3006.917
  • Dolar 34.2797
  • Euro 37.1426
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

Erzurumlular?a akademisyen ve profesyonel yönetim kadrosu

Erzurumlular?a akademisyen ve profesyonel yönetim kadrosu
Bünyamin Özbek başkanlığındaki, Pendik Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği?nin yeni yönetimi, 29 Mayıs Pazar günü, Pendik Beşiktaş Sosyal Tesisleri?nde, kahvaltılı bir programda, dernek üyesi hemşehrileriyle buluştu.


Pendik’in ilk Erzurumlular Derneği olarak kayıtlarda yerini alan Pendik Erzurumlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin Bünyamin Özbek başkanlığındaki yeni yönetimde bulunan 21 yönetim kurulu üyesi arasından, üst düzey bürokratlar, idareciler, okul müdürleri ve hatta doçentler dahi mevcut.
YENİ KADRO VE YENİ HEYECAN BAŞARI GETİRECEK
Derneğin yeni yönetimin ilk etkinlikleri arasında yer alan, geçtiğimiz pazar sabahı, Beşiktaş Sosyal Tesisleri’deki kahvaltılı programa, katılımın hayli yoğun olduğu gözlerden kaçmadı. Bir selamlama konuşması yapan dernek başkanı Bünyamin Özbek, yeni kadro ve yeni heyecanla yola çıktıklarını ve iki ay gibi kısa bir süre içinde dernek bünyesinde, önemli işler başardıklarını kaydederek, “Anneler Günü, Engelliler Günü vs. gibi önemli gün ve anları, hep bir programla kutladık ve kutlamaya devam edeceğiz.” dedi.
ERZURUMLU’YA YAKIŞIR BİR YÖNETİM ANLAYIŞI
Yönetim kurulu üyelerini de tanıtan Özbek, konuşmasına, “Çok iyi bir kadro kurduk, bilindik klasik dernek yönetimi anlayışıyla değil, anlayan, anlatan, sorgulayan, Erzurumlu’ya, Erzurum’a ve Dadaş’lara yaraşır, milli manevi gelenek göreneklere bağlı, kendimize uygun bir yönetim sergileyeceğiz. Bu nedenle tüm hemşerilerimizin daha büyük desteğini bekliyoruz.” dedi.

KADINLARIMIZIN KATKISI ARTACAK
Kadın kolları başkanı Yrd. Doç. Dr. Sevilay Can ise, hemşehrilerine hitaben yaptığı konuşmada, “Derneğimizin bugünkü toplantısında, kadınların hayli az olduğunu görmekteyim, ancak bu durum değişicek. Erzurumlu bayanların derneğimize katkısı daha çok olacak. Biz bayanlar, Erzurum kültür, gelenek ve değerlerinin tanıtımı için uğraş vererek, eğitim, sağlık ve sosyal etkinliklerde bulunma arzusundayız. Önceliğimiz eğitim olacak, Pendik’te ve Erzurum’da bulunan üniversiteli gençlerimizin çoğalması için ‘her Erzurumlu, bir öğrenci okutsun’ kampanyası başlatacığız.” dedi.
GENÇLERİMİZE KÜLTÜRÜMÜZÜÖĞRETECEĞİZ
Gençlik kolları sorumlusu Tuncay Aras ise, “İstanbul da bulunan Erzurumlu gençlerimizi, derneğimize bekliyoruz. Biz gençlerimizin kendi kültürünü, maddi ve manevi değerlerini öğrenmeleri için üstün gayret göstereceğiz.” şeklinde konuştu.
Pendik Erzurumlular Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri şu isimlerden oluşuyor: Bünyamin Özbek (başkan), Temel Kulaçoğlu, Muhammet Özyürek, Recep Aydemir, Necmi Rende, Bahri Yıldırım Can, Mecit Odabaşoğlu, Hamza Bostancı, Orhan Sefa Balcı, Kadir Gökçimen, Medine Polat, Nejdet Onuş, Hasan Aydın, Selçuk Sulak, Ali Çelik, Şahin İpek, Tuncay Aras, İrfan Mazlum, Metin Taş, Ömer Akın ve Sevilay Can.

 

HABER : YAŞAR ŞİMŞEK

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113