• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C

Erzincanlılar Derneği, Erzincanlı Öğretmenleri Ağırladı

Erzincanlılar Derneği, Erzincanlı  Öğretmenleri Ağırladı
Pendik Erzincanlılar Derneği 24 Kasım Öğretmenler Günü anısına Pendik’teki Erzincanlı Öğretmenleri yemekli toplantıda buluşturdu.

PENCERE KÖFTE TESİSLERİ’NDE KUTLAMA

Pendik Erzincanlılar Derneği Başkanı Cevdet Keklik, Yönetim Kurul Üyeleri Akın Serttaş ,Özgür Otluoğlu, Fatih Çakmak, Hakan Tekbıyık, Yıldıray Karaca, Selami Koç , Murat Öğütcü , Metin Kurubal ve yöneticilerin ev sahipliği yaptığı kutlama Pencere Köfte Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşti.

Tatil günü olması nedeniyle erkenden gerçekleştirilen 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamasına derneğin Yönetim Kurulu Üyesi ve AK Parti Pendik Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Selami Koç, derneğin üyesi olan Pendik İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Coşkun Otluoğlu, eski şube Müdürleri Baki Kesik, Mustafa Sarıca, okul müdür ve yöneticilerinin yanısıra çok sayıda öğretmenler eşleriyle birlikte organizasyonunda hazır bulundu.

KEKLİK: “ÖĞRETMENLERE NE YAPSAK AZ

Eli öpülesi öğretmenler için bu anlamlı organizasyonu geleneksel hale getireceklerini hatırlatan dernek başkanı Cevdet Keklik, Erzincanlı öğretmenlerin birbirlerini tanıması, dayanışması ve kaynaşmasını sağlıyoruz. Öğretmenlerimiz için ne yapsak azdır. dedi.

Dernek Üyesi İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Coşkun Otluoğlu, kutlama yemeğini düzenleyen başta dernek başkanı Cevdet Keklik olmak üzere dernek yönetimine ve emeği geçenlere öğretmenlerimiz adına teşekkür ediyoruz. Otluoğlu biz eğitimcilerin bu güzel oluşumu gerçekleştirin hemşehrilerimize ve derneğimize maddi manevi destek olmalıyız ve sahip çıkmamız gerekir ifadesinde bulundu.

 Pendik Erzincanlılar Dernek Başkanı Cevdek Keklik ve Yönetim Kurulu Üyeleri Erzincanlı Öğretmenleri yemek sonrası karanfillerle uğurladı.

HABER: YAŞAR ŞİMŞEK

erzincan.jpg

erz1.jpg

erzin7.jpg

erz.jpg

erz3.jpg

dsc_0030-010.jpg

erz4.jpg

erz5.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113