• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Erol Coşkun 3 oğlunu birden sünnet ettirdi

Erol Coşkun 3 oğlunu birden sünnet ettirdi
Kartal?da faaliyet gösteren Coşkun Et ve Tavuk Ürünleri işletmesi sahibi Erol Coşkun?un, Furkan, M. Emin ve Emirhan isimli üç çocuğu da aynı anda sünnet olarak, üçü birarada erkekliğe adım attı.


DOSTLARI, COŞKUN AİLESİ’Nİ YALNIZ BIRAKMADI
Geçtiğimiz hafta üç oğlunu birden sünnet ettiren Coşkun Ailesi, bu mutlu olayı 14 Haziran günü Gülistan Sofrası’nda düzenlediği görkemli ve yemekli bir sünnet organizasyonuyla yakın akraba ve dostlarıyla birlikte kutladı. Sünnet olan FURKAN, M. EMİN ve EMİRHAN isimli çocukların babası Erol COŞKUN, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına çok çok teşekkür etti.

AK Parti eski il başkan yardımcısı Metin Külüngoğlu, AK Parti Pendik İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Cihan Kökdemir gibi çok sayıda seçkin davetli topluluğunun da iştirak ettiği Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve yemek ikramıyla başlayan sünnet düğünü merasimine katılımın oldukça fazla olması dikkatlerden kaçmadı.

BİR BABA OLARAK HAYATIMIN EN MUTLU GÜNÜNÜ YAŞIYORUM
Kartal Atalar Mahallesi’nde Coşkun Et ve Tavuk Ürünleri firmasının işletmeciliğini yapan baba Erol Coşun’un mutluluğu, sünnet merasiminde gözlerinden okunuyordu. Bir baba olarak hayatının en mutlu günlerinden birini yaşadığını söyleyen baba Coşkun,Allah böyle bir mutluluğu, erkek çocuğu bulunan tüm ailelere nasip etsin. Bir baba olarak hayatımın belki de en mutlu günlerinden birini yaşıyorum. Yüce Rabbim, inşallah aynı mutlulukla bu üç yavrumun mürüvetini de gösterir. Davetimize icap ederek, sünnet merasimimize katılan tüm davetli konuklarımıza, dost ve akrabalarıma, şahsım ve ailem teşekkürlerimizi sunuyorum.” sözleriyle duygularını ifade etti.

METİN KÜLÜNGOĞLU ONUR KONUĞUYDU
Katılımın oldukça yüksek olduğu sünnet töreninin onur konuğu AK Parti eski il başkan yardımcısı Metin Külüngoğlu’ydu. Merasime katılarak Coşkun Ailesi’ni tebrik eden ve baba Erol Coşkun başta olmak üzere bazı davetlilerle bir süre sohbet eden Külüngoğlu’nun, önümüzde günlerde yapılacak olan kongrede, il başkanlığı için yarışacağı ve büyük ihtimalle AK Parti’nin yeni İstanbul İl Başkanı olacağı tahmin ediliyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113