• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Erkan Gül, " Girişimcileri yatırımcılarımızla buluşturduk."

Erkan Gül, " Girişimcileri yatırımcılarımızla buluşturduk."
MÜSİAD Vizyoner’21 İcra Kurulu Başkanı Erkan Gül. çok önemli bir toplantı gerçekleştirdiklerini 5 binden fazla katılımcıya evsahibi yaptıklarını söyledi.

Herkesi bir araya getirdik
MÜSİAD Vizyoner’21 İcra Kurulu Başkanı Erkan Gül de Vizyoner’21’i belli periyotlarla 2023’e kadar devam ettirmeyi düşündüklerini belirterek, “Anadolu’nun belli şehirlerinde Silikon Vadilerinin tohumlarını saçmak istiyoruz. Vizyoner 21 için Start-up Exchange Sahnesi ile karşınızda olacağız” dedi.

POTANSİYELİMİZİ FARKEDELİM
Gül, girişimlerin yatırımlarla buluştuğu B2B görüşmelerine önayak olduklarını ifade ederek, şöyle devam etti: “Start-up ruhunun yaşandığı, alanında uzman kişilerin yer alacağı Star Talks muhabbetlere eşlik edeceğiz. Devletimizin teknoloji anlamında üretim noktasında çok ciddi destekleri var. Biz burada girişimci ve yatırımcıyı birarada buluşturduk. Bu seneyi özel kılan iki farklılığımız ise start-up’larımıza vereceğimiz yenilikçi ödüllerimiz olacak.”

icin-415.jpg

Programı ayrıca kendi sosyal medya hesabında  değerlendiren Genç işadamı Gül, şu görüşleri paylaştı; "Alnımızın akıyla Müsiad’ımıza yakışır bir programı Vizyoner’21 icra kurulumuz ve profesyonel ekibimizle birlikte bugün Haliç Kongre Merkezinde Sn.Bakanımız Mustafa Varank’ın ve kıymetli misafirlerimizin katılımlarıyla gerçekleştirdik.

Yeni normalde gerçekleşen en büyük fiziksel etkinliği 5.000’den fazla misafirlerimizle alanında uzman yerli yabancı 39 konuşmacıyı dinledik ve Girişimcilerle yatırımcıları buluşturduk.

Nft sanat sergisi, deneyim alanları, Star Talks muhabbetler, Exchange ödülleri, Müsiad İklim Manifestosu ve Merve kardeşimizin seslenişi hepsi birbirinden önemli ve kıymetli işlerdi.

Umduklarımıza nail eden Rabbimize sonsuz hamd ve şükürler olsun."

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113