• BIST 8908.47
  • Altın 3006.917
  • Dolar 34.2797
  • Euro 37.1426
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

Ergenekon, 47. kütüphaneler haftası etkinlikleri düzenledi

Ergenekon, 47. kütüphaneler haftası etkinlikleri düzenledi
47. Kütüphaneler Haftası etkinlikleri Pendik?te, ilçe milli eğitim müdürlüğü ve Ergenekon İlköğretim Okulu?nun birlikte düzenlediği bir etkinlik kutlandı.


Ergenekon İlköğretim Okulu salonunda düzenlenen etkinliğe, Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü Eyüp Atasoy, şube müdürleri Mustafa Sarıca, Baki Kesik, Milli Eğitim Vakfı İlköğretim Okul Müdürü İnsan Koç, Ahmet Yesevi Mahalle Muhtarı Mustafa Coşkun, Pendik Maltepe Esnaf Kefalet Kredi Kooparetifi Başkanı Sezai Kantarcı, Esenyalı Kızılay Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Musa Altay, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve öğrenciler ile velilerde katıldı.
    Törenin açılışında konuşan milli eğitim müdürü Eyüp Atasoy, öğrenci ve velilere hitaben yaptığı konuşmada, özellikle öğrencilere okumanın önemine binayen bazı nasıhatlarda bulundu.
    Velilerin de kitap okuma konusunda öğrencilere örnek olmaları gerektiğini belirten Atasoy, “Öğrencilerin de şunu iyi bilmeleri lazım. Kitap okumak, ders kitabına çalışmak değildir.” dedi.
    Şube müdürü Mustafa Sarıca, “Pendik ilçesinde faaliyet gösteren okullarımızın hemen hepsinde kütüphane mevcut, ancak bir ya da iki okulda kütüphane bulunmamakta. Bunlardan birisi de Ahmet Yesevi Mahallesi’nde bulunan Ergenekon İlköğretim Okulu. Kütüphaneler Haftası programını burada düzenlememizin birinci nedeni, okulumuza bir kütüphane kazandırmak ve konuya dikkat çekmektir. Önümüzdeki  eğitim öğretim yılında mevcut okulumuzda, kütüphane bölümünün de faaliyet gösterecek. Pendik Belediyesi yetkilileri de kütüphane konusunda kendilerine düşen görevi yapacaklarını ifade ettiler. Böylelikle Pendik’te kütüphanesiz okul kalmamış olacak.” şeklinde konuştu.
Ergenekon İlköğretim Okulu’nda düzenlenen kütüphaneler haftası programında, şube müdürleri Mustafa Sarıca, Baki Kesik, Milli Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu Müdürü İhsan Koç, ev sahibi okul müdürü Serhat Yener, Ahmet Yesevi Mahalle Muhtarı Mustafa Çoşkun, Pendik Maltepe Esnaf Kefalet Kredi Kooparatif Başkanı Sezai Kantarcı, Elif Kitap Evi yetkilisi Musa Uludağ tarafından takdim edilen kitapları birlikte okudular.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113