• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C

Erdoğan'dan önemli yerel seçim açıklaması

Erdoğan'dan önemli yerel seçim açıklaması
Cumhurbaşkanı ve AK Parti lideri Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan Erdoğan dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, "AK Parti olarak bizim vizyonumuz çok farklı. Hem partimizin genel merkez birimlerinin, bakanlıklarımızın çok önemli hazırlıkları var. 31 Mart seçimleri kampanyası sürecinde bunları paylaşarak AK Parti'nin farkını göstereceğiz." ifadelerini kullandı.

Başkan Erdoğan'ın konuyla ilgili açıklamaları şu şekilde;

Muhalefet cenahı hizmet yarışında bizimle boy ölçüşemeyeceğini bildiği için yalan ve iftiraya sarıldı. Siyasi ihtirasları uğruna 1970 ve 1990'lı yıllarda yaşanan sıkıntıların nedeni olan sosyal fay hatlarını kaşımaktan çekinmemeleri bizi endişelendiriyor. Astlık üstlük ilişkisi kurmaya çalışan zihniyet tek parti faşizmi özentisi olabilir. Milletimiz Demokrat Parti'yi ve Menderes'i bu devrimi başlattığı için kalbinin en mutena köşesinde yaşatıyor.

Doğusuyla batısıyla, her karış toprağını aynı standartla eser ve hizmetle donatan biziz. Her alanda yaptığımız tüm eser ve hizmetleri sunduğumuz insanların kimliğine bakmadık. Bölgelerimiz, şehirlerimiz arasında ayrımcılık yapmadık.

"ÇOK ÖNEMLİ HAZIRLIKLAR VAR"

20-30 yıl öncesiyle mukayese ettiğimizde vatandaşlarımızın beklenti seviyeleri çok değişti. Sadece iş, aş, eğitim, sağlık hizmeti sunmak kimseye yeterli gelmiyor. İstihdamı 32 milyonun üzerine çıkarmış, eğitimi anasınıfından üniversitesine erişilebilir kılmış, ulaşım başta altyapısını baştan sona yenilemiş bir ülkede insanların böyle bir hissiyata kapılmasını tabii karşılamamız lazım.

AK Parti olarak bizim vizyonumuz çok farklı. Hem partimizin genel merkez birimlerinin, bakanlıklarımızın çok önemli hazırlıkları var. 31 Mart seçimleri kampanyası sürecinde bunları paylaşarak AK Parti'nin farkını göstereceğiz.

Kaynak: Haber 7

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113