• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Erdoğan'dan önemli açıklamalar!

Erdoğan'dan önemli açıklamalar!
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan, "Önümüzdeki ay kamuya 15 bini hemşire olmak üzere 35 bin sağlık personeli daha alıyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Şehir Hastanesi ve Bağlantı Yolları Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulunuyor.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Şehir hastanemiz birimleri ile gerçekten güzel İzmir'imize yakışır bir eser oldu. Laf değil, icraat... Bu dev hastanenin altyapısı itibarıyla yollarıyla alakalı tabii acaba yollarını kim yaptı, diye de sorarsınız değil mi? Büyükşehir Belediyesi'nin yapması lazım. Büyükşehir Belediyesi yollarını yaptı mı? Hayır. Sağ olsun Ulaştırma Bakanlığımız devreye girdi, ilk etabı hallettik ama yetmez. Yollarla alakalı 2. etabı da yine Ulaştırma Bakanlığımız en güzel şekliyle yapacak. 

DÜNYANIN EN BÜYÜK SAĞLIK KOMPLEKSLERİNDEN
4 kilometre uzunluğundaki bağlantı yolunu ve kavşağını da bugün hizmete açıyoruz. İzmir Şehir Hastanesi dünyanın en büyük, en yüksek kapasiteli, en modern sağlık komplekslerinden biridir. Bu muhteşem yatırım bizim eser ve hizmet siyasetimizin önemli bir nişanesidir.

İZMİR'İN ÇİLELERİ SONA ERECEK
Şimdi seçimlere gidiyoruz. Bu seçimlerle birlikte ben inanıyorum ki güzel İzmir'imizin güzel insanları burada Hamza Dağ kardeşimizi büyükşehrin başına getirecek ve böylece artık altyapı noktasında da İzmir'imizin çileleri sona erecek. Bundan sonra gerek merkezi yönetim olarak gerekse büyükşehir belediyemiz olarak el ele verecek ve tüm altyapı sorunlarını ortadan kaldıracağız. 

TOPLAM 35 BİN SAĞLIK ÇALIŞANI ALINACAK
Önümüzdeki ay kamuya 15 bini hemşire olmak üzere 35 bin sağlık personeli daha alıyoruz" Kaynak:Haber7

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113