• BIST 9464.08
  • Altın 2488.872
  • Dolar 32.5974
  • Euro 34.7926
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C

Erdoğan çok sert konuştu: "Bre gafil, asıl çağ dışı olan sensin"

Erdoğan çok sert konuştu: "Bre gafil, asıl çağ dışı olan sensin"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İl Başkanları Toplantısı’nda konuştu. Erdoğan, Kur'an kursları için orta çağ zihniyeti diyen Özgür Özel'e tepki gösterirken 'CHP Genel Başkanı bu skandalı karanlıkta ıslık çalarak geçiştiremez, bunun bedelini ödeyecek.' ded

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada gündeme iliişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın açıklamalarından bazı satırbaşları...

'MUHALEFET İCRAATTE TEMBELDİR'
AK Parti kuruluşundan bugüne kadar güçlü kurumsal geleneklerini korumuş bir partidir. Her işini istişare ile yürüten bir partiyiz. Asıl olan üye sayısını kağıt üzerinde arttırmak değil her üyemizi partimizin faaliyetlerine faal olarak dahil edebilmektir. 2022 bizim için hazine değerinde bir dönemdir. Muhalefet icraatta tembeldir. Onlar sadece seçimden seçimden vatandaşa gider, sonra bir daha dönüp arkalarına bakmazlar. Meydanlarda verdikleri sözleri göreve gelince hatırlamazlar, hatırlatanlara da saldırırlar. 

'BU KAPI SADEDE SİYASET KAPISI DEĞİLDİR'
Muhalefet sadece seçimden seçime vatandaşa gider meydanlarda verdikleri sözü bir daha hatırlamazlar. İşimiz çok olabilir, ağır olabilir. Her ne olursa olsun önceliğimizi vatandaşlarımızın gönlünü kazanmaya vereceğiz. Bu kapı sadece siyaset kapısı değil, Bu kapı çok daha büyük bir medeniyetin temsilcidir. işte bunun için hep birlikte çok çalışmamız, emek vermemiz gereken bir döneme giriyoruz. 

'TÜRKİYE'Yİ DÜNYANIN EN BÜYÜK İLK 10 EKONOMİSİNE SOKACAĞIZ'
Gezi olaylarından 17/25 Aralık'a kadar her saldırı aynı gaye ile tertip edilmiştir. Bizi yolumuzdan döndürmeye muvaffak olamadılar. Dünya salgınla başlayan sağlık krizi ve ekonomik krizle sarsılırken Türkiye hedeflerine doğru yürüyüşünü hızlandırmıştır. Türkiye'yi dünyanın 10 büyük ekonomisinden biri haline getirecek adımları atıyoruz. İhracatta 2021 yılını 225 milyar doların üzerinde bir rakamla tamamlamamız doğru yolda ilerlediğimizin ta kendisidir. Vatandaşlarımızı ne döviz kurundaki dalgalanmanın ne fahiş fiyat artışlarının yükü altında bırakmamakta kararlıyız.

55 BİN ÇİFTÇİYE MÜJDE
Hep birlikte çok çalışmamız gereken bir döneme giriyoruz. 2022 senesi iktidara gelişimizin üzerinden 20 yılı geride bırakacağımız bir dönüm noktasıdır. Teşkilatlara kibri, hizipçiliği, nobranlığı sokmamış olmakla övünen partiyiz. Buna kimsenin zarar vermeye hakkı yok. Hazine arazisi kiralayan 55 bin çiftçinin kira artış bedelini yüzde 22'ten yüzde 9'a indiriyoruz. Tedbir paketiyle döviz kuru üzerindeki hızla almıştık, inşallah enflasyon üzerindeki köpüğü de alacağız. Ekonomide en zoru geride bıraktık.

'SİYASİ EŞKIYALIK YAPMAYA ÖZEN GÖSTERDİ'
Yamalı bohça ittifakının sözde milliyetçi ortağı şehit yakınlarına galiz küfürler savururken, diğeri toplumun tüm kesimlerine tehditler yağdırıyor. Helalleşme diye çıktıkları yolculukta tek parti faşizmine geri döndüler. CHP'nin başındaki zat, herkese tehditler savuruyor. Bay Kemal, yarın 2000 civarındaki muhtarımla bir arada olacağım. Muhtarlarla nasıl bir arada olunurmuş sana da bunu göstereceğim. Bunlar siyasi eşkıyalık yapmaya özen gösterdi. Millet adına hesap sormakla mafyacılık oynamayı birbirine karıştırdılar. Güya helalleşme diyerek çıktıkları yolda az gittiler uz gittiler, vara vara tek parti faşizmine geri döndüler. Bay Kemal'in yardımcısı çıkmış Diyanet'in okul öncesi eğitim vermesini eleştiriyor. Asıl gerici olan sen ve senin gibi meseleye marjinal ideolojilerin at gözlüğünden bakanlardır.

'BRE GAFİL ASIL ÇAĞ DIŞI OLAN SENSİN'
Neymiş? Dinini öğrenen çocuklar, üniversiteye gidince fiziğin f'sini bilmiyormuş. Neymiş? Diyanet İşleri Başkanlığı'nın okul öncesinde evlatlarımıza eğitim vermesi bilimsel değil, çağ dışıymış. Bre gafil, asıl çağ dışı olan sensin. CHP Genel Başkanı'na soruyorum Diyanet'in görevini hakkı ile yapmasından niçin gocunuyorsunuz? Kılıçdaroğlu'nun CHP'si, 1940'ların diktacı, jakoben, millete ve milletin değerlerine düşman CHP'sinin güncel sürümünden ibarettir. Artık cambazlığı sahtekarlığı bırakın. Yeri geldiği zaman Kur'an'a sahip çıkacaksınız yeri geldiği zaman da ağzınızda hangi kusmuk varsa onu kusacaksınız. CHP Genel Başkanı bu skandalı karanlıkta ıslık çalarak geçiştiremez, bunun bedelini ödeyecek. Çıkıp milletten Diyanet camiamızdan özür dilemelidir. 15 Temmuz'da o sokağa dökülenlere bu millet nasıl dersini verdiyse siz de dökülün siz de aynı dersi öyle alırsınız. Cumhur İttifakı olarak hepinizi önümüze katarız ve gideceğiniz yere kadar kovalarız. KAYNAK:TR HABER

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113