• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

ELÇİ SON EVLADINI DA EVLENDİRDİ

ELÇİ SON EVLADINI DA EVLENDİRDİ
Elçi Eğitim Kurumları Kurucusu Hüsamettin Elçi?nin kızı Nuray Elçi, hayatını Fatih Türkoğlu ile birleştirdi.



Genç çiftin nikah merasimleri Yunus Emre Kültür Merkrezi’ nde gerçekleştirildi. Nikahı Pendik Belediye Başkanı Dr.Salih Şahin kıyarken, nikah şahitliklerini Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Sekmen, sanatçı Tamer Yiğit ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hayrullah Hasdemir yaptı.
Nikah töreni Kur-an tilavetiyle başlatı. Pendik Müftüsü Ziya Ersin ve Pendik Çarşı Camii İmam Hatibi Fikret Cesur’un dualarından sonra nikaha geçildi.
Başkan Şahin’in sorusuna “evet” diyen Nuray ve Fatih, Ömlürboyu birliktelik yolunda ilk adımı attılar.
Nikah şahidi Mehmet Sekmen, evlenme cüzdanını gelin ve damada birlikte takdim etti.
Nikaha, AK Parti Pendik İlçe Başkanı Turgay Kılıç, MHP Pendik İlçe Başkanı Erdinç Kılıç, BBP Pendik İlçe Başkanı Mustafa Bedir, eski Türkiye Partisi Pendik İlçe Başkanı Tayfun Yıldırım, Dolayoba Şoförler ESnaf Odası Başkanı Niyazi AKYÜZ, Pendik Maltepe Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Sezai Kantarcı, Pendik Şoförler Odası Başkanı Vehbi Bayraktar, Türk Ocakları Pendik Şube Başkanı Ahmet Kara, yönetim kurulu üyeleri, Pendik Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Bİnvar Kurbanoğlu, eski AK Parti Kartal İlçe Başkanı Hasan Altuntaş, eski Tuzla Belediye Başkan Yardımcımsı Av. Cengiz Tayfur, çok sayıda siyasetçi, sivil toplum kuruluşu başkanı-yöneticisi, mahalle muhtarları, davetliler ve vatandaşlar katıldı.
OLdukça mutlu ve de hüzünlü olduğunu kaydeden Hüsamettin ELÇİ, “ Beşinci ve son yavrumun da mürüvvetini görmenin mutlululğunu ve de hüznünü yaşıyorum. Rabbim herkese böyle mutlu günler nasip etsin. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum.”diye konuştu.
DUYURU GAZETESİ AİLESİ olarak Nuray ve Fatih’e ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113