• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Eğitim-Bir Sen'den Boğaz Turu

Eğitim-Bir Sen'den  Boğaz Turu
Eğitim-Bir Sen İstanbul 4 No.lu Şubeye bağlı Sultanbeyli Temsilciliği, okulların tatile girdiği günlerde öğretmenlerin stres atıp, yorgunluk gidermeleri için boğaz turu-yat gezisi düzenledi. Yat gezisine Eğitim-Bir Sen İstanbul 4 No.lu Şubeye bağl



      Eğitim-Bir Sen Sultanbeyli Temsilciliğinin geleneksel hale getirdiği yılsonu etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Sultanbeyli Belediyesiyle ortaklaşa gerçekleştirilen Yılsonu Yat / Boğaz Gezisi için, 28 Haziran Salı günü Saat 14.30 da Sultanbeyli Belediyesinin önünden otobüslerle hareket edildi. Saat 16.00’dan itibaren Beylerbeyi iskelesinden yatın boğaza açılması ile devam etti. Gezi boyunca serin ve bulutlu bir havada Yat’ın güvertesinden boğazın güzelliklerini ve İstanbul’u doya doya seyretme imkânı bulan Eğitim-Bir Senli eğitimcilerin mutluluğu yüzlerinden okunuyordu.

            Genel Başkanımız Ahmet Gündoğdu Tele-Mikrofonla iştirak etti

      Yatta küçük bir programla üyeleri ile buluşan Eğitim Bir Sultanbeyli temsilciliği üyelerine muhteşem bir sürpriz yaparak aynı saatlerde boğazda yat gezisinde olan Memur-Sen Başkanlar Kurulunun yatı ile boğaz sularında yan yana geldiler. Eğitim-Bir Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu Tele-Mikrorofonla Eğitim-Birsenli Eğitimcilere kısa bir selamlama konuşması yaptı. Gündoğdu şöyle seslendi; ‘’Eğitim-Bir Sen ülkemizin en büyük sendikasıdır. Başkanlarıyla, üyeleriyle bir aile gibi bütünleşmiş olup güzellikleri paylaşmaktadır. Bizim sendikacılık anlayışımız hizmet sendikacılığıdır. Rahmetli Genel Başkanımız M. Akif İnan Sendikamızın ilk kurulduğu yıllarda şöyle demişti; Bana, Milli Eğitim Bakanımı olmak istersin yoksa bir sendikanın genel başkanı mı olmak istersin? Deseler. Ben, bir sendikanın genel başkanlığını tercih ederim. Demişti. Onun için bizim misyonumuz da büyük, sendikamız da. Hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.’’ Ayrıca Ahmet Gündoğdunun refakatinde bulunan Eğitim-Bir Sen Genel Basın-Yayın Sekreterimiz Ali Yalçın ve Eğitim-Bir Sen İstanbul 4 No.lu Şube Başkanımız Talat Yavuz da tele-mikrofonla katılımcıları selamlayıp Sultanbeyli Eğitim Bir Senin birlik ve beraberliğinden, sendikamızın hizmetlerinden övgü ile bahsettiler.

      Geziye katılan üyeler ve başkanlar kurulu katılımcıları bir birlerine coşkuyla el sallayarak alkışladılar. Karşılıklı alkışlarla telekonferans sona erdi. Daha sonra sırası ile Sultanbeyli Kültür Müdürü Mehmet MAZAK, Sultanbeyli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Celal GÜNDOĞDU ve son olarak Eğitim Bir Sultanbeyli ilçe Başkanı Süreyya AYDIN geziye katılanlara kısa birer selamlama konuşması yaptılar. Katkılarından dolayı Sultanbeyli Belediye Başkanı Sayın Hüseyin KESKİN’e, Kültür Müdürü ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdüdürüne teşekkür eden Süreyya AYDIN mazereti sebebi ile geziye katılamayan ilçe Milli Eğitim müdürü Vefa Vedat BUDAK'ın selamlarını iletti. Halen umrede olan Murat ŞİTe selamlarını ileten Süreyya AYDIN “Keşke eski başkanımızda bu güzelliği yaşasaydı” dedi. Daha sonra ilçe yönetimini, geziye katılanlara tanıtan Sultanbeyli Temsilcisi Süreyya AYDIN gezide kendilerini yalnız bırakmayan üyelere teşekkür ederek konuşmasını nihayetlendirdi.

      Boğaz Turu Gezisi saat 20.00 sularında Sultanbeyli Milli Eğitim Müdürlüğü önünde sona erdi. Geziye katılan eğitimciler sendikalarına teşekkür ederek ayrıldılar.
 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113