• BIST 9987.45
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

 EBUBEKİR TAŞYÜREK’TEN BULVAR SPOR’A SÜRPRİZ ZİYARET 

 EBUBEKİR TAŞYÜREK’TEN BULVAR SPOR’A SÜRPRİZ ZİYARET 
AK Parti Kartal ilçe Başkanı Ebubekir Taşyürek, TFF 3. lig 2.gurupta mücadele eden Bulvarspor’lu futbolcuları, Kulüp Başkanı Sebahattin Karaer’i ve kulüp yöneticilerini kulüp tesislerinde ziyaret etti.

EBUBEKİR TAŞYÜREK “HER DAİM BULVARSPOR’UN YANINDAYIZ!”

AK Parti Kartal ilçe Başkanı Ebubekir Taşyürek, İlçe Başkan Yardımcıları ve ilçe yöneticilerinden oluşan bir heyetle, TFF 3. lig 2.gurupta mücadele eden Bulvarspor’lu futbolcuları, Kulüp Başkanı Sebahattin Karaer’i ve kulüp yöneticilerini kulüp tesislerinde ziyaret etti.
Getirdikleri tatlıları antrenmanlarını sürdüren futbolculara ikram eden Ebubekir Taşyürek bu sürpriz ziyaretle gönülleri feth etti. 

icin-940.jpg

Ziyarette kısa bir selamlama konuşması yapan Ebubekir Taşyürek “Bulvarspor kulübünün Kartal’ın Marka bir spor kulübü olduğunu” belirterek geçmişte olduğu gibi bugün de ve her daim Bulvarspor’un yanında olacağız” dedi. 
Bulvarspor Klübünün elinin rahatlaması adına Futbol Federasyonu veya Spor Toto Kurumu kanalıyla desteklenmesi için çalışmalar yaptıklarını ve girişimde bulunduklarını ve konunun takipçisi olacaklarını belirten Ebubekir Taşyürek, “Bu kapsamda önemli gayretler gösteren istanbul Milletvekilimiz Serkan Bayram Beye huzurunuzda teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

icin-dubudus-008.jpg

Hafta sonu 23 Elazığ Futbol Kulübü ile yapılacak maç için de futbolculara başarılar dileyen Ebubekir Taşyürek “Futbolcuların gerekli gayreti ve çabayı göstererek Bulvarspor’u layık olduğu güzel yere getireceklerine inandığını da” söyledi.

icin2-002.jpg

Bulvarspor Klubü Başkanı Sebahattin Karaer’in Ebubekir Taşyürek ve beraberindeki heyete lokalde çay ikramı sonrası misafirler kulüpten ayrıldılar.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113