• BIST 10082.77
  • Altın 2438.449
  • Dolar 32.401
  • Euro 34.754
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

Ebu Ubeyde: Savaş Filistin dışına yayılacak, bekleyin!

Ebu Ubeyde: Savaş Filistin dışına yayılacak, bekleyin!
Kassam Tugayları sözcüsü Ebu Ubeyde ve Kudüs Tugayları sözcüsü Ebu Hamza açıklamalarda bulundu. Ebu Ubeyde, ''Moralimiz yüksek ve Zafer yaklaşıyor. Kalplerinizi iyileştirecek sürprizler göreceksiniz" dedi.

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, 7 Ekim sabahı, İsrail'in "Filistinlilere ve başta Mescid-i Aksa olmak üzere kutsal değerlerine yönelik sürekli ihlallerine karşılık verme” gerekçesiyle kapsamlı saldırı düzenlerken, İsrail ordusu da Gazze Şeridi'ne yoğun hava bombardımanı başlattı.

İsrail, 7 Ekim’den bu yana 38'i Gazze Şeridi içindeki çatışmalarda olmak üzere 354’ü asker 1200 İsraillinin öldüğünü, 5 bin 132 kişinin yaralandığını duyurdu.

HAMAS'TAN EŞ ZAMANLI BÜYÜK OPERASYON
Yerel kaynaklar, Kassam Tugayları'nın İsrail güçlerine karşı bir çok noktada eş zamanlı operasyon başlattığını bildirdi. Çok sayıda zırhlı aracın imha edildiği aktarıldı. Onlarca İsrail askerinin öldüğü bildiriliyor.

Gazze'deki Al-Mayadeen muhabiri İsrail ordusu ile sahil bölgesindeki bazı İsrail güçleriyle iletişimin tamamen kesildiğini aktardı.

KASSAM SÖZCÜSÜ EBU UBEYDE: MORALİMİZ YÜKSEK, ZAFER YAKINDIR
Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, ''Moralimiz yüksek ve zafer yaklaşıyor. Kalplerinizi iyileştirecek sürprizler göreceksiniz, sizden tek isteğimiz dua etmenizdir. Allah'a kavuşacağını zannedenler, küçük bir grup büyük bir topluluğu mağlup etti diyecekler.'' açıklamasını yaptı.

'FİLİSTİN DIŞINDA DA HAZIRLIK YAPTIK'
Kudüs Tugayları Sözcüsü Ebu Hamza da, Filistin dışında hazırlık yaptıklarını belirtti.

Ebu Hamza yaptığı açıklamada, ''Savaş artık sadece Gazze ile sınırlı değil. Filistin dışında da hazırlık yaptık." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber 7

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113