• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C

Düşman oklarının hangi tarafa çevrildiğine bakın!

Düşman oklarının hangi tarafa çevrildiğine bakın!
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Pendikli ve Tuzlalı Kuaför esnafını Ayyıldız Sosyal Tesislerinde ağırladı.

Yazıcı Kuaförleri ağırladı

Pendik Erkek ve Kadın Berberle Odası ile Tuzla Belediyesinin ortaklaşa organize ettiği kahvaltılı programa Tuzlalı ve Pendikli Kuaförlerin ilgi yoğun oldu. Eş ve çocuklarıyla birlikte katılan kuaförler, gönüllerince ve hoşça bir vakit geçirme imkanı buldular.

HİÇ BİR ODANIN BAŞARAMADIĞINI BAŞARDIK

Kahvaltının ardından ilk Sözü Pendik Kuaförler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Gülşen Balcı aldı, Balcı, " 2014 yılında kuaförler arasında birlik diyerek çıktığımız bu yolda, sizlerin de desteğiyle, belki de Türkiye’de hiç bir odanın başaramadığı hem manevi hem de sayısal başarılara ulaştık.

Kayıt altına alınan esnaf sayımızdan, asgari ortak fiyat politikasına, Salı ve Pazar tatilinden reklam anlayışındaki ortak tutuma, sosyal sorumluluk projelerinden mesleki eğitim seminerlerine kadar bir çok alanda bir birlik oluşturduk, aslına bakarsanız birlikte bir birlik oluşturduk." diye konuştu.

ŞADİ YAZICI BİZİM AĞABEYİMİZDİR.

Pendik Kuaförler Odası Başkanı Sadık Türker, "Değerli üyelerimiz, kıymetli hanımefendiler beyefendiler bu güzel Pazar sabahında, bizlerin bir arada olmasına vesile olan Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı’ya tüm kuaförler adına çok teşekkür ediyorum. Tuzlalı Kuaförlerin de bağlı olduğu Pendik Kuaförler Odası olarak Şadi Yazıcı Başkanımızdan şimdiye kadar maddi manevi ne talep ettiysek fazlasıyla bizlerin yanında oldu ve bundan sonraki çalışmalarımızda da yanımızda olacağının sözünü verdi. Biz Kuaförlere kendisi belediye başkanlığından ziyade bir ağabeyi gibi yaklaşmıştır. Odamız adına cani gönülden teşekkür ediyorum." ifadesinde bulundu.

MESLEĞİNİZİ ÇOK SAYGIDEĞER BULUYORUM

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, insanları güzelleştiren sizin gibi güzel insanlarla bir arada olmaktan çok mutlu olduğumu söylemek isterim. Siz kuaförler gerçekten önemli görev yapmaktasınız, icra etmekte olduğunuz meslek, çok değerli ve kıymetlidir. Kamuoyunun nabzını yine en iyi siz kuaför esnafı tutar, bizler sizlerin kıymetini iyi biliriz bundan kuşkunuz omasın.

VATANDAŞIN KAKARI BAŞIMIZIN ÜSTÜNDEDİR

Yazıcı, "Önümüzdeki 16 Nisan'da ülkenin geleceğini tayin edecek ve her Türk Vatandaşı gibi sizi de bizi de yakından ilgilendiren bir referandum seçimi var. Bununla alakalı bir iki cümle söylemeden geçmek istemem. Bu ülkede EVET diyen de Hayır diyen de muteberdir, birinin diğerinden farkı yoktur. İnsanlar 16 Nisan'da özgür iradeleriyle sandık başına gidip oylarını kullanacaklar. Vatandaşın kararı ne olursa olsun başımızın üstünde yeri var." dedi.

DOĞRUYU ÖĞRENMEK İSTERSENİZ DÜŞMANIN OKLARINA BAKIN

Şadi Yazıcı, "Ancak ülkenin geçmişte yaşadığı sıkıntıları görmezden gelemeyiz, her birey vijdan muhasebesi yaparak geçmişten günümüze şöyle iyi bir düşünerek karar vermeli. Ortalıkta dolaşan yalan yanlış algılara itibar edilmemeli, aksi halde yine kaybeden hepimiz oluruz, kafam karışık diyen vatandaşlarımıza şunu söyleyeyim “Düşmanın oklarının ne tarafa çevrildiğine bakmak lazım. 1963 yılına kadar belediye başkanlığı seçimi yoktu, meclis seçilir ve o meclis belediye başkanını seçerdi daha doğrusu seçemezdi. Haftalar, bazen aylar sürerdi. O günün yöneticileri böyle olmaz dediler ve 1963’te çıkarılan bir yasayla belediye başkanlarının bugünkü seçim şekli belirlendi. Ancak bu durumu bir çok insanımız bilmiyor. O günlerde de yine bugüne benzer eleştiriler, yalanlar, algılar uluşturuldu ve bugüne gelene kadar kimseler bu belediyeler tek adam, krallık, diktatörlük gibi cümleleri artık söylemiyorlar çünkü doğrusu buydu."

ALLAH BİRLİK BERABERLİĞİMİZİ BOZMASIN

Yazıcı, 16 Nisan’da yapılacak anayasa referandum oylamasında çıkacak sonuç ne olursa olsun, bizim birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Bozanlara da Allah fırsat vermesin. Bu ülkenin üzerinde kötü emeller besleyen özellikle yurt dışı kaynaklı art niyetli insanların, kurumların ve devletlerin olduğunu iyi bilmek ve bu doğrultuda hareket etmek lazım gelir diye düşünüyorum." ifadesinde bulundu.

SOSYAL TESİSLERDEN KUAFÖRLERE % 20 İNDİRİM

Pendik Erkek ve Berberler Odası Başkanı Sadık Türker ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Oda'ya katkılarındandolayı Şadi yazıcı'ya plaket takdim etti.  Yazıcı'da , kuaför odası üyelerinin tamamına üzerinde isimleri yazılı birer saat hediye etti. Tüm kuaförlerin Tuzla Belediyesi Sosyal Tesislerinden %20 indirim hakkı verdiğini belirten başkan, indirim kartlarının dağıtılması talimatı verdi.

HABER:YAŞAR ŞİMŞEK

dsc_0071.jpg

dsc_0065.jpg

dsc_0056.jpg

dsc_0050.jpg

dsc_0026-002.jpg

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113