• BIST 10055.98
  • Altın 2424.227
  • Dolar 32.2325
  • Euro 34.7706
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 2 °C

Dünya kaynıyor, ekonomiler küçülüyor ama Türkiye yatırımlara devam ediyor

Dünya kaynıyor, ekonomiler küçülüyor ama Türkiye yatırımlara devam ediyor
2016-2017 Sezonu Açılış Kahvaltısı Genç PESİAD üyelerinin yoğun katılımıyla PESİAD Lokalinde gerçekleşti.

İÇİMİZDEN İHTİYARLIĞA TERFİ EDENLER OLDU

Genç PESİAD yönetimi 22 Ekim  cumartesi günü Pesiad Lokalinde medya mensuplarının da kahvaltılı bir toplantıyla yeni sezonun startını verdi.  Toplantının açış konuşmasına yapan Genç Pesiad Başkanı Murat Açık, geçen sezon yapılan icraatları bir bir sıraladı ve önümüzdeki sezon planladıkları hedefleri anlattı. Başkan Açık, Genç Pesiad’ta yaşı 35 olan üyelerinin tüzük gereği ana kademeye geçtiklerini, bugün böylece bir başkan yardımcısının Gençlik Pesiad üyeliğinden bir üste terfi ettiğini, onun yerine başkan yardımcılığına genç iş adamı Recep Kaya’nın getirildiğini belirtti.

Genç PESİAD yönetim kurulu başkan Murat Açık,  95 olan üye sayılarının 2016-2017 sezonu için 115 olarak hedeflediklerini söyledi.

HER DALDA YÖNETİM OLUŞTURDUK

Murat Açık, yeni dönemde üye firmaları inşaat, sanayi ve hizmet sektörü olarak tanımladıklarını bu çerçevede ilgili komisyonlara yönetim kurulu başkan ve yardımcıları atadıklarını, Pendik’teki diğer STK’larla uyum içinde ve görüş alışverişinde bulunduklarını yurt içi ve yurt dışı ticari gezilerin bu sezonda devam edeceğini belirtti.

BOYNUZ KULAĞI GEÇTİ

Pesiad Başkanı Ahmet Cin, yaptığı konuşmada Genç Pesiad’ın çalışmalarından övgüyle söz ederek," Doğrusu gençliğin verdiği heyecandan ya da performanstan olsa gerek bizim ana kademe Pesiad’tan daha iyi çalıştığınızı söyleyebilirim. gerçekten sSizleri canı gönülden tebrik ediyorum." dedi.

CİN GENÇLERE 15 TEMMUZU ANLATTI

Ahmet Cin, genç iş adamlarına 15 Temmuz hain darbe kalkışmasından da bahsetti. Cin, " Kalkışma bir darbe girişimi değildir, ülkemizi işgal hareketidir. Şer güçlerin Türkiye Cumhuriyeti üzerinde oynadıkları oyunların en ağırıydı. Milletimiz, canı pahasına bu hain kalkışmaya, işgal girişimine izin vermemiştir. Büyük Türk milletinin bu davranışı tüm dünyaya, özellikle de islam dünyasına güzel bir örnek olmuştur."dedi.

SİZLER GENÇLER OLDUĞUNUZ SÜRECE BU ÜLKENİN SIRTI YERE GELMEZ

PESİAD Başkanı, "Bu gün dünya zor bir süreçten geçiyor. Ülkemiz daha da zor bir süreçten geçmekte ancak tüm bu olanlara rağmen Türkiye’de yatırımlar kesintisiz devam etmektedir. İnsanlar normal hayatına devam etmekte, daha doğrusu ekonomimiz rayında ve tıkır tıkır işlemektedir. İşleyen bu ekonomide bizlerin siz Genç Pesiad üyelerinin tabiki önemli katkıları var. Biz birlik ve beraberlik içerisinde bu azim ve ruhla devam ettiğimiz sürece, kimseler bir daha ülkemize operasyon çekme cüretinde bulunamayacaktır. Burada siz gençlere çok önemli görevler düşmektedir." diye konuştu.

HABER: YAŞAR ŞİMŞEK

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113