• BIST 8908.47
  • Altın 3006.917
  • Dolar 34.2797
  • Euro 37.1426
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

DSP?li bayanlar kadınlar günü etkinliğinde buluştu

DSP?li bayanlar kadınlar günü etkinliğinde buluştu
Yeni ilçe başkanı Feride Dolu başkanlığındaki DSP Pendik İlçe Örgütü tarafından tertiplenen kahvaltılı bir programda bir araya gelen partili bayanlar, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü?nü, doyasıya eğlenerek kutladılar.


ÖNCE KAHVALTI YAPTILAR, SONRA DOYASIYA EĞLENDİLER
İl başkan yardımcısı Hüseyin Ekici’nin de iştirak ettiği, DSP Pendik İlçe Başkanı Feride Dolu’nun ilk etkinliği olan kutlama programı, 7 Mart Pazartesi sabahı, partili hanımlara verilen kahvaltı ikramıyla başladı. İl başkan yardımcısı Hüseyin Ekici’nin, DSP’nin, kadınlara bakış açısı ve Türk Kadını’nın, toplumdaki yerini özetleyen günün önem ve anlamını vurgulayan konuşmasıyla devam eden program, sazlı sözlü eğlence ve günün anısına hatıra fotoğrafı çekimiyle sonlandı.
SAHİP OLDUĞUNUZ HAKLARINIZI DSP İKTİDARINDA KULLANABİLECEKSİNİZ
Konuşmasında, mevcut iktidar döneminde, her kesimde olduğu gibi kadın haklarında da, önemli ölçüde kısıtlama ve baskıların uygulanmaya başlandığını, bunun yanı sıra da kadına yönelik şiddet olaylarının daha da artığını ifade eden Hüseyin Ekici, “Partimiz, kadınlarımızın eğitimine, sağlık ve güvenlik hizmetlerinden en iyi şekilde istifade etmesine, büyük önem verdiği gibi siyasal ve sosyal alanda daha fazla yeralmasını sağlamayı hedeflemişdir. Cefakar ve vefakar Türk Kadını, DSP iktidarında layık olduğu değeri bulacak ve sahip olduğu haklarını, tam olarak kullanmaya başlayacaktır.” şeklinde konuştu.
TÜM KADINLARIMIZIN GÜNÜ KUTLU OLSUN
Daha sonra kısa bir selamlama konuşması için söz alan ilçe başkanı Feride Dolu, “Partimizin, kadınlarımıza verdiği değeri ve kadınlarımızın sosyal ve siyasal alanda arzu edilen yerde olması hedefiyle yapılması gerekenleri Hüseyin Ekici bey özetledi. Bu nedenle ben, her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle, etkinliğimize katılan partili hanımlarımız başta olmak üzere, tüm Türk Kadınları’nın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyor ve iyi eğlenceler diliyorum.” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113