• BIST 8908.47
  • Altın 3006.917
  • Dolar 34.2797
  • Euro 37.1426
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

DSP belediye başkan adayı Halil Özen çözüm biziz diyor

DSP belediye başkan adayı  Halil Özen çözüm biziz diyor
Tuzla?da DSP?nin gazeteci belediye başkan adayı Halil Özen, düzenlenen bir toplantıda partililere hitaben yaptığı konuşmada, Tuzla?da sorunları çığ gibi büyüten AKP ve işbirlikçisi CHP?nin ilçe için çözüm değil sorun olmaya devam edeceğini kaydederek, ?Tu

Geçtiğimiz hafta  Adli 2 Restaurant’ta düzenlenen belediye başkan adayı tanıtım toplantısı yoğun bir partili katılımıyla gerçekleşti. İlçe Başkanı Ali Aydın ve yönetimi, Pendik DSP İlçe Örgütü yöneticileri ve belediye başkan adayı Şaban Kansu ile bazı il yöneticilerinin de iştirak ettiği toplantı oldukça coşkulu başladı.
İNSANCA VE HAKCA BİR SİYASET İÇİN BU SEFER DSP
Programın açılış konuşmasını yapan DSP Tuzla İlçe Başkanı Ali Aydın yaptığı konuşmada, Tuzla’da sorunların her geçen gün arttığını ve bu sorunlara çözüm bulması gerekenlerle vatandaşın menfaatleri için gerekli müdahalelerde bulunması gerekenlerin iş birliği içine girerek ilçedeki sorunları içinden çıkılmaz bir hale getirdiğini kaydederek, “Biz Tuzlalılar bu güne kadar verdiğimiz büyük mücaleye, bundan sonra da devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik içinde gerekli çalışmaları olağan üstü bir gayretle verirsek bu seçimlerden zaferle çıkarak belediye başkanlığını kazanıp, Tuzlalı’yı bu zihniyetlerin elinden kurtarabiliriz. Bunun için insanca ve hakca bir siyaset için Tuzla’da bu sefer DSP diyoruz.” şeklinde konuştu.
BİZ, EZİLMİŞLERİN SESİYİZ
Toplantıda daha sonra söz alarak yaptığı uzun bir sunumla kendisini partililere tanıtarak, gerçekleştireceği projelerle ilgili bilgiler veren DSP Tuzla belediye başkan adayı Halil ÖZEN, “Biz Tuzla’da ezilmişlerin sesiyiz. Şimdiye kadar ezilmişlerin sesi olabilmek için büyük mücadeleler verdik ve vermeye de devam edeceğiz. Tuzla’da sorunları çözmek yerine sorunların kaynağını oluşturan AKP zihniyetle, bu zihniyetin iş birlikçiliğini yapan CHP, Tuzlalı için çözüm olamaz. Tuzla için tek çözüm ezilmişlerin sesi olan ve kurulmuş saltanatları ortadan kaldırarak geçmiş yılların hesabını da soracak olan sadece ve sadece DSP’dir. Bunun için bu sefer Tuzla’da DSP diyoruz.” dedi.
BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE AŞAMAYACAĞIMIZ ENGEL YOK
Gerçekleştirmeye düşündüğü projelerle ilgili de bazı açıklamalarda bulunan belediye başkan adayı Halil Özen, “İmardan istihdama, ulaşımdan tersanelere, eğitimden sağlıya, Tuzla’nın tüm sorunlarını biliyoruz ve çözmeye geliyoruz. Birlik ve beraberlik içinde olur da, el birliğiyle ve var gücümüzle çalışırsak, aşamayacağımız hiç bir engel yok. Ben inanıyorum ki, gerekli çalışmayı yaparsak, 29 Mart günü sorunların çözümü için halkımız bu sefer DSP diyecek ve bizleri iş başına getirecek. Yeterki birlik ve beraberlik içinde olalım ve başaracağımıza inanalım. Çünkü Tuzla için tek çözüm biziz ve ezilmişlerin sesi olarak, sorunsuz bir Tuzla yaratmak için insanca ve hakca bir siyaset için geliyoruz.” sözleriyle konuşmasını tamamladı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113