• BIST 8908.47
  • Altın 3006.917
  • Dolar 34.2797
  • Euro 37.1426
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

DP il başkanından seçime hazır olun talimatı

DP il başkanından seçime hazır olun talimatı
Bölge ilçe başkanlıklarına bir dizi ziyaretlerde bulunan DP İl Başkanı Tekin Eneren, Pendik?te partililere hitaben yaptığı konuşmada, DTP?nin kapatılmasıyla Türkiye?nin, siyasi belirsizliğin yaşanacağı bir sürece girdiğini ve her an, bir erken veya ara


HALKIMIZ HİÇ BİR DÖNEMDE BU ŞEKİLDE AYRIŞTIRILMADI
Pendik DP İlçe Başkanı Eyübü Ensar Çınal, yönetim kurulu üyeleri ve partililerin de hazır bulunduğu ziyaret sırasında yaptığı konuşmasında, AK Parti Hükümeti’ne ağır eleştirilerde bulunan il başkanı Tekin Eneren, “Geçmişteki hükümetler zamanındaki hiç bir süreçte ülkemizde bu şekilde vatandaşlarımız arasında ayrımcılık ve ötekileşme olmamış ve ülkemiz bu şekilde kaos ortamına sürüklenmemiştir.” şeklinde konuştu.
ÇALIŞMALARINIZI VE KADROLARINIZI TAMAMLAYIN
DTP’nin kapatılmasıyla siyasi bir belirsizliğin yaşanacağı bir sürece girildiğinin de altını çizen il başkanı, “Her an seçim kararı alınabilir. Bu nedenle diğer ilçelerimizle birlikte Pendik ilçe teşkilatımız da, ilçe ve mahalle birimlerini tam kadro olarak hazırlamalı ve çalışmalarını en kısa zamanda tamamlayarak, yarın seçim olacakmış gibi, bir erken veya ara seçime hazırlıklı olmalıdır.” ifadesinde bulundu.
İLÇE YÖNETİMLERİNE,ANAPLILAR DA DAHİL OLACAK
Birleşme sonrası ANAP’lıların durumlarıyla ve ilçe yönetimlerine katkılarıyla ilgili olarak yöneltilen bir soru üzerine il başkanı, gelecek kongreye kadar mevcut ilçe yönetimlerinin genişletilerek ANAP’lıların yönetimlere dahil edileceğini ve yapılacak kongre sonrasında ise, DP’lilerle aynı şartlarda siyasete devam edeceklerini kaydetti.
BİZ HAZIRIZ
İl başkanı Tekin Eneren’i, ilçe binasında ağırlayan DP Pendik İlçe Başkanı Eyübü Ensar Çınal, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, yönetim ve partililerle birlikte biz her zaman hazırız mesajı verdi.

DP Pendik İlçe Başakanı Eyübü Ensar Çınal, İstanbul İl Başkanı Tekin Eneren ile birlikte, ANAP’ın kendini fes ederek, DP’ye ilhak etmesinin ardından  ilk defa Pendik ilçesinde partililerle buluşarak, olası erken seçim için start verdi

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113