• BIST 8838.6
  • Altın 3022.58
  • Dolar 34.2261
  • Euro 37.0062
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 7 °C

DERNEKLER KAN BAĞIŞI YAPTI.

DERNEKLER KAN BAĞIŞI YAPTI.
Altkaynarca?da, aynı binada faaliyet gösteren birbirinden güzide üç dernek, el ele vererek düzenledikleri kan kampanyasıyla, birlikteliğin en güzel örneğini verdiler.

KAN KAMPANYASI İÇİN BİRARAYA GELDİLER
Faaliyetleriyle kamuoyunun her zaman dikkatini çeken Marmara Bölgesi Sakaryalılar Derneği, Kaynarca Karadenizliler Derneği ve İstanbul Bilecikliler Derneği, Altkaynarca’daki faaliyetlerine aralıksız olarak devam ediyorlar. Nadiren de olsa gerekli gördükleri durumlarda, biraraya gelerek ortaklaşa bazı organizasyonlar da tertipleyen bu üç güzide dernek, el ele vererek ortaklaşa gerçekleştirdikleri organizasyonlarına bir yenisini daha ekleyerek, 3 gün süreli bir kan kampanyası düzenlediler.

KATILIM YOĞUN OLDU
Üç derneğin ortak organizasyonuyla gerçekleştirilen ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören kan kampanyası, 1-3 Mayıs tarihleri arasında yapıldı. Dernekler ve Zeynep Kamil Kan Bankası işbirliğiyle düzenlenen kampanya da, erkekler Sakaryalılar Derneği’nin Kültür Salonu’nda, hanımlar ise Karadenizliler Derneği Toplantı Salonu’nda kan verdiler.

TEBRİK VE TEŞEKKÜR ŞAHİN’DEN
Kan kampanyasının başladığı cuma günü, kampanyanın düzenlendiği dernek merkezlerini ziyaret eden Pendik Belediye Başkanı Salih Kenan Şahin,Toplumsal bir yaraya parmak basmak için böylesine mukaddes bir görev bilinciyle biraraya gelerek, bu kampanyayı başlatan dernek başkan ve yöneticilerimiz ile kampanyaya katılarak kan bağışında bulunan vatandaşlarımızı ve çalışmalarıyla katkıda bulunan sağlık personelini tebrik ediyor, teşekkürlerimi sunuyorum.” şeklinde konuştu.
Kampanyaya katılarak kan bağışında bulunan dernek üyeleri ve vatandaşlarla tek tek tokalaşarak, tebrik eden başkan Şahin, daha sonra üç derneği de ayrı ayrı ziyaret ederek, dernek başkan ve yöneticileriyle kısa süreli sohbet edip, sorunlarını dinledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113