• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Deprem!!! İstanbul sallandı..

Deprem!!! İstanbul sallandı..
Marmara Denizi'nde İstanbul ve çevre illerde hissedilen 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

İstanbul ve çevre illerden hissedilen 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı(AFAD), saat 23.53'te meydana gelen depremin merkez üssünün Yalova Çınarcık'ta olduğunu açıkladı.

Depremin derinliği ise 11.18 kilometre olarak ölçüldü.

İLETİŞİM BAŞKANI ALTUN'DAN DEPREM UYARISI
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun resmi X sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada depremle ilgili uyarıda bulundu. Altun dezenformasyondan uzak ve sorumlu yayıncılık bilinciyle hareket edilmesini istediği paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Yalova Çınarcık merkezli meydana gelen ve İstanbul ile birlikte çevre illerde de hissedilen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. 

Şu ana kadar deprem sebepli herhangi bir olumsuzluk yaşanmamış olup, ilgili birimlerimizin her biri kendi alanlarında tarama faaliyetlerini sürdürmektedir. 

Deprem ile ilgili özellikle medya kuruluşlarımızın sansasyon ve dezenformasyondan uzak, sorumlu yayıncılık bilinciyle hareket etmelerini beklediğimizi bir kez daha ifade ediyoruz."


BAKAN KOCA: OLUMSUZ ÇAĞRI GELMEDİĞİ BİLGİSİ ALDIK
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Yalova Çınarcık’ta 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İstanbul ve Yalova Sağlık Afet Koordinasyon Merkezleri ile görüşerek depremin hissedildiği, ancak olumsuz çağrı gelmediği bilgisi aldık. Ekiplerimiz sahada görev başındadır. Halkımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum." dedi.


İÇİŞLERİ BAKANI ALİ YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da da hissedilen Marmara Denizi'ndeki 4,1 büyüklüğündeki depremin ardından resmi X sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Paylaşımında ekiplerin saha tarama çalışmalarına başladığını belirten Bakan Yerlikaya şu ifadeleri kullandı:

Marmara Denizi #Yalova #Çınarcık açıklarında 4,1 büyüklüğünde meydana gelen ve İstanbul başta olmak üzere çevre illerden de hissedilen depremde, AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmalarına başlamıştır. 

Gelişmeleri yakından takip ediyoruz. 

Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.

Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun.


İSTANBUL VALİLİĞİ: ŞU ANA KADAR HERHANGİ BİR HASAR İHBARI YAPILMAMIŞTIR
İstanbul Valiliği depremle ilgili yaptığı açıklamada,  "Saat 23.53’te Marmara Denizi Yalova Çınarcık açıklarında meydana gelen 4,1 büyüklüğündeki depremde ilimizde şu ana kadar herhangi bir hasar ihbarı yapılmamıştır." dedi.

YALOVA VALİSİ KAYA'DAN DA AÇIKLAMA GELDİ
Yalova Valisi Hülya Kaya, Çınarcık merkezli depremin ardından yaptığı açıklamada, "Şu an itibariyle 112 Acil Çağrı Merkezimize herhangi bir ihbar düşmemiş olup tarama çalışmalarımız devam etmektedir." söyledi. Kaynak:Haber7

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113