• BIST 10082.77
  • Altın 2430.881
  • Dolar 32.3957
  • Euro 34.7576
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Deneyimli polis memurundan hayati uyarı

Deneyimli polis memurundan hayati uyarı
Hayatını uyuşturucuyla mücadeleye adayan Pendikli Polis memuru Zafer Ercan, “Madde Kullanımıyla Mücadele” konulu konferansında; “İlaç kullanmayan, sigara içmeyen ve alkol tüketmeyen kişilerin uyuşturucuya bulaşmayacağını garanti ediyorum” dedi.

Meslek hayatını uyuşturucuyla mücadeleye adayan polis memuru Zafer Ercan, Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde “Madde kullanımıyla mücadele” adlı bir konferans verdi. Sunum eşliğinde uyuşturucunun zararları ve bağımlılığa yönelik etkenleri tecrübeleri doğrultusunda anlatan Ercan, bu konuda sağlıklı mücadelenin sadece polisiye tedbirlerle değil, toplumun tüm kesimleriyle birlikte gerçekleşebileceğini söyledi.

“Her içici potansiyel bir satıcıdır”

Pendik Belediyesi ve Pendik Yeşilay Şubesi işbirliğiyle düzenlenen programda  gençlere seslenen Zafer Ercan; “Bırakın uyuşturucuya bulaşmayı, yanına bile yaklaşmayın” dedi. Uyuşturucu kullananların aynı zamanda potansiyel satıcı olduğunu ifade eden Ercan; “Uyuşturucunun ilk maliyeti sıfır liradır. Size alışın diye bedavaya verirler. Sonraki maliyetinin önemi yoktur. Çünkü iradesi olmayacağı için kişi telefonunu da,  uyuşturucusunu da, kendisini de satacaktır” şeklinde konuştu. Konuşmasında “Şu kişilerin uyuşturucu kullanma ihtimali sıfırdı” diyen Zafer Ercan, sözlerini şöyle tamamladı:  “Doktor tavsiyesi dışında ilaç kullanmayan, sigara içmeyen ve alkol tüketmeyen kişilerin uyuşturucuya bulaşmayacağını garanti ediyorum”

Zafer Ercan kimdir?

Pendik’te yaşayan polis memuru Zafer Ercan, Adile Sadullah Polis Meslek Yüksek Okulu’nda öğretim görevlisi olarak çalışıyor. Geçmişte çok sayıda şube müdürlüğü ve ilçe müdürlüğü görevi olarak hizmet eden Ercan, uyuşturucuyla mücadele konulu çok sayıda kitap çıkardı. Aynı zamanda TV ve Radyo programlarında narkotik danışmanlığı yapan Zafer Ercan yurtiçinin yanı sıra yurt dışında da çok sayıda seminer ve eğitim verdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113