• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Değişim Harekatı

Değişim Harekatı
işli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül başkanlığında başlayan Türkiye Değişim Hareketi?nin Pendik gönüllüleri, 14 Ağustos Cuma günü Duduzar Turistik Tesisleri?nde düzenlenen bir tanışma ve kaynaşma yemeğinde biraraya geldi.

Yaklaşık bir yıldır Pendik’te çalışmalarını sürdüren TDH Pendik gönüllülerinin tanışma ve kaynaşma gecesi, İstanbul İl Başkanı Mehmet Ali Oğuş, bazı il yöneticileri, çeşitli ilçelerin başkankan ve yöneticileri ile Pendik ilçe yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

TDH, TÜRKİYE’NİN EN DEMOKRATİK HAREKETİ
Müzik ziyafeti ile süslendirilen sazlı sözlü gecenin selamlama konuşmasını yapan Türkiye Değişim Hareketi Pendik İlçe Başkanı Yaşar Topal, ilçede yaklaşık bir yıldır yürütülen çalışmalar ve oluşumun temel prensipleri hakkında açıklayıcı bilgiler verdi. İlçe başkanı Yaşar Topal, konuşmasında, “TDH, barış, emek, özgürlük ve insan haklarından yana siyasi bir harekettir. Gücümüzü halktan alıyoruz. 2011 değişimcilerin iktidara yürüdüğü yıl olacak. Pendik’te 31 mahallede örgütlendik. TDH, Türkiye’nin en demokratik hareketi olacaktır.” ifadesinde bulundu.

EN BÜYÜK ATATÜRK’ÇÜ, ÜLKESİNE EN İYİ HİZMET EDENDİR
Konuşmasına, “Cami de bizim, cemevi de bizim, kilise de bizim, başı açık olan da bizim, başı kapalı olanda bizim.” sözleriyle devam eden ilçe başkanı Topal, Atatürk’le ilgili olarak da, “Bizim inancımıza göre en büyük Atatürkçü, ülkesine en iyi hizmet edendir.” dedi.

2011 TDH’NİN İKTİDAR YILI OLACAK TDH

Pendik İlçe Başkanı Yaşar Topal, konuşmasını, “ TDH’nin temel prensibi varlık ve berekettir. Ankara’ya parti kurmaya değil, iktidar anahtarını almaya gideceğiz. Bizim iktidarımızda Türkiye, önü açık ve lider bir ülke olacaktır. Daha güçlü ve zengin bir Türkiye’yi birlikte kuracağız. TDH, Pendik’imize ve Türkiye’mize hayırlı olsun.” sözleriyle tamamladı.
Partinin en genç üyesi minik Enes’in de, salonda büyük coşkuya neden olan duygu yüklü bir şiir okuduğu geceye geç saatte de olsa katılan il başkanı Mehmet Ali Oğuş, büyük coşkuyla karşılandı. TDH İstanbul İl Başkanı Mehmet Ali Oğuş’da, ilçe başkanı Yaşar Topal’ın ifadeleriyle örtüşen coşkulu bir konuşma yaptı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113