• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Değirmen Pastaneleri Pendik?te

Değirmen Pastaneleri Pendik?te
Değirmen Pastaneleri Pendik Şubesi geçtiğimiz cumartesi günü ilçe protokolünün de katıldığı muhteşem bir açılış töreniyle hizmete girdi.

Çınardere Mahallesi Yanyol adresinde hizmet verecek olan Değirmen Pastanesi, Pendiklilere çok farklı damak lezzeti sunacak. İşletmede çok farklı yiyecek alternatifi sunuluyor.
İşletmeciliğini eski Pendik Belediye Başkan Yardımcılarından Kasım KELEŞ ve yaptığı Değirmen Pastanesi, geçtiğimiz cumartesi günü Kaymakam M.Haluk Saygı ve Belediye Başkanı Erol Kaya’nın da katıldığı açılış töreniyle hizmete girdi.

HER ŞEY VAR
 Geniş ürün yelpazesiyle Pendik'lilere değişik bir damak zevki yaşatacak olan Değirmen Pastanesi’nde kahvaltıdan, öğle ve akşam yemeğine, tatlı çeşitlerinden-pasta çeşitlerine kadar bir çok lezzet sunulacak.
İşletmede ayrıca börek ve pizza çeşitleri de bulunuyor. Çınardere Mahallesi Yanyol Akan Sokak No:19 (Bank Asya yanı)’da hizmet verecek olan Değirmen Patisserie, cafe-restaurant oldukça geniş bir mekana sahip.
Sabah kahvaltısı ve öğle yemeklerinin vazgeçilmez adresi olacak olan işletmeye ulaşım da çok kolay. Pendik E-5 Köprüsü yanyoldan Kartal istikametine giderken 200 metre ileride. İşletmenin 20-30 araçlık otoparkı  da mevcut.

DÜNYA MARKASI
 İşletmeciler Kasım Keleş ve Kerim Aydın "Pendik’in böylesine nezih bir işletmeye ihtiyacı olduğunu belirterek, “ Kriz ortamında bu yatırımı gerçekleştirdik. Vatandaşımızdan gelen talep üzerine harekete geçerek, bir dünya markası olan Değirmen Pastaneleri’nin Pendik Şubesini hizmete açtık.Ürünlerimizin kalitesi tescillidir. Tüm halkımızı bekliyoruz.” dediler.
Değirmen Pastenesi’nde özel günler için toplantılarda gerçekleştirilebilecek.

PROTOKOL TAM KADRO
 Pastanenin açılışını Pendik Kaymakamı M.Haluk Saygı, Belediye Başkanı Erol Kaya ve işletmeciler birlikte gerçekleştirdi. Açılışa kaymakam ve belediye başkanının yanı sıra Kartal Cumhuriyet Savcısı Sıddık İlgar, PESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Cin, Pendik Müftü vekili Fikret Cesur, AK Parti SKM Başkanı Yusuf Şahin, Kadın Kolları Başkanı Meryem Ertekin, Şifa Hastanesi Sahibi Süleyman Yılmaz, Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Şener, belediye meclis üyeleri, işadamları, sivil toplum kuruluşu başkan ve yöneticileri, muhtarlar, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

PAKET SERVİS
 Değirmen’in geniş ürün yelpazesi www.degirmenpastaneleri.com adresinden de görülebiliyor.
Alo Paket servisinin telefonu ise; 0216 598 34 84-85

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113