• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 9 °C

Dedelerine layık torun olduklarını kanıtladılar

Dedelerine layık torun olduklarını kanıtladılar
Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, 15 Temmuz darbe kalkışmasına karşı ortak duruş sergileyen partilerden Vatan Partisi İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, gösterdikleri dayanışma için teşekkür etti.

Darbe kalkışması ve teröre karşı birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla daha önce Adalet ve Kalkınma(AK) Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) ve Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) ilçe başkanlıklarını ziyaret eden Pendik belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, bu kez Vatan Partisi’ni ziyaret etti.

vatanan-9765-o.jpg

15 Temmuz sürecinde meydanlarda nöbet tutan Vatan Partisi Pendik İlçe Başkanlığı’na giden Başkan Şahin, İlçe Başkanı Mevlüt Usta ve partililerle bir araya gelerek teşekkürlerini sundu.

15 Temmuz, ülkemizin en vahim tablolarından biriydi

Ziyarette konuşan Şahin, 15 Temmuz darbe kalkışmasının ülkemizin yaşadığı en vahim tablolardan biri olduğunu belirterek milletimizin bu süreçte başarılı bir sınav verdiğini kaydetti. Şahin, “15 Temmuz’da görüş farklılıklarımıza rağmen vatan hassasiyeti içinde bir ve beraber olduk. Vatan Partisi bu süreçte darbe kalkışmasına karşı en ciddi katkıyı sağlayan ekiplerden biri oldu. Türkiyemiz çok kritik bir süreçten geçerken, 15 Temmuz bize gösterdi ki; bu milletin evlatları, Çanakkale’den 100 sene sonra dedelerine layık torunlar olduklarını kanıtladılar” dedi.

Başkan Şahin’in birlik beraberik tavrı çok önemli

Vatan Partisi İlçe Başkanı Mevlüt Usta ise, nazik ziyareti dolayısıyla Başkan Şahin’e teşekkür ettiği konuşmasında “Pendik açısından Belediye Başkanımızın takındığı birlik ve beraberlik tavrı memnuniyet vericidir. Darbe kalkışması sonrası terör saldırıları gösterdi ki, bunlar son değildir. Bu saldırıların arkasında Amerika vardır. Bölgemizde 2. İsrail’i kurma çabası sürmektedir. Bir ateş çemberi içerisindeyiz. Milletimizin, devletimizin birlikteliği önümüzdeki süreç açısından oldukça önemlidir” şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113